1Gunes Kızlar 33 haftalık hamileyim bebeğimin beşiğini henüz hazırlamadım siz kaçıncı haftada hazirladinız beşiği ve hastane çantanızı sizce geri kalan tüm hazırlığı artık bitirmeli miyim
femme 1Gunes bence neredeyse geç bile kalıyorsunuz Son zamana bırakmayın derim hazırlayın sakın kafa kenarda dursun , her an ne olacağı belli değil 🥰
Edafmo 1Gunes 32-0ım. Beşiği kıyafetleri gardırobu hazır yalnızca hastane çantası kaldı onu da haftasonu hazırlamayı düşünüyorum
2022bebeki 1Gunes Beşik için erken ama kendi hazırlığınız için bu hafta ideal daha fazlasi geç olur ve insan agirlasiyor ugrastiryor yika utule vs
1Gunes femme kendi hazırlıklarını henüz yapmadım pijamadır falan hala yıkamadım bugün başlayayım onlarada o halde teşekkür ederim ❣🌸
1Gunes Edafmo bende hastane çantasını hafta sonu hazırlayayım diye düşündüm artık bir an aklıma geldi sürekli yatıyorum 🙈
1Gunes 2022bebeki teşekkür ederim kıyafetlerimi de şimdi yıkayıp astım hemen hafta sonuda hastane çantası hazırlığını yaparım hazırda beklesin
2022bebeki 1Gunes Kolay gelsin benimkiler de askida bekliyor geri kalan hepsi hazır. Hepsi birer mesai vallahi vakit aliyor
Mommm03 1Gunes Şimdiden yap kuzum sonra çok zorlanavaksin bende kıyafet çok almıyorum bi beşik alacam onda kararsızım , kusan bir bebek olsa gider alırım şuanlık lazım olanları almayı düşünüyorum ilk gebelikte inşn daha hevesli olup alıo
Fearytail Haftada aldıklarımı yıkadım ütüledim. Çünkü çalışıyordum ve o hafta okullar tatildi. İzne ayrılınca 36. Haftada da hastane çantamı ve bebeğin yatağını hazırladım. Hepsi temiz olunca hazırlamak zor gelmedi
1Gunes Fearytail bende bebeğin herseyini yıkadım ama kendim kaldım bide hastane çantası şimdi de sürekli ilk 3 ay gibi sürekli halsizlik uyku bastırıyor
Babykalamar 1Gunes yatagi carsafi herseyi hazir serili tertemiz. Hastane cantasindada bez ve islak mendili eksik sadece onun disinda herseyi tamam bende 33 um. Eksikleride koyup cantayi arabanin bagajina aticam
1Gunes Babykalamar sağlıkla kucağımııza alıriz inşallah heycanlı zamanlar gelmeye başladı 😀 haksızlığı aşsak neler yapacağım da sürekli uyuyoruz
Ela344 1Gunes bende 33 haftalığım daha anca bebeğin eşyalarını yıkadım bu hafta ütüleyip yavaş yavaş çantayı hazırlamayı düşünüyorum beşiği de doğuma 1-2 hafta önce hazırlamayı düşünüyorum ☺️
1Gunes Ela344 allahtan onları hazırladım dolabın da bebeğin ama beşik hastane çantası ve benim kıyafetler hazır değil 🙈🤣