Beyazeller Benim için tüm yemekler bi işkence 😫 Ne yicem bilmiyorum ne yesem çoğunlukla midem bulanıyor , tadı güzel değil 😑Siz neler yiyorsunuz? belki örnek olur
AyFa1608 Beyazeller genelde haşlanmış yumurta kaşar tahin pekmez bal ceviz falan. Bazen kaşarlı tost veya arada nadir sucuklu yumurta. Hafta sonları eşim evdeyken patates kızartması menemen vs🥲
Mavimilena Beyazeller hamileyken kahvaltıda yumurta veya yumurtalı bişeyler yemeye çalışıyorum haşlanmış yumurtayı asla bütün yiyemem 4e bölüp üzerine az karabiber tuz zeytinyağı koyuyorum o şekilde yiyorum ceviz peynir özellikle zeytini çok severim yani saymam yerken onun dışında mutlaka yanına kızartma menemen börek poğaça tost nebileyim o an ne varsa ne canım istediyse başka birşey yapmaya çalışıyorum çünkü kahvaltılıklarla doyan bir insan değilim 😂
2022bebeki Beyazeller İlk trimesterdeseniz sanırım bu yüzden her seyden nefret edip,tiksinmeniz çok normal 🤣 Yulaf,tost,yumurta ,omlet, gronola yoğurt yiyorm ben aklima gelenler
Hamideersin Beyazeller bugün simit haşlanmış yumurta peynir çikolata yedim benimde bulanıyor zorlaya zorlaya yiyorum bebeğim için
Kalbiimde2can AyFa1608 Off sucuk bende tam bir muamma 🤣 Canim istiyor yemek ama sonra kokusu gelince burnuma kötü oluyorum.. resmen bi iskence gibi bisey yani canim cekmese neysede ama cekiyor ve sonra yiyemiyorum🤣🤣🤣
AyFa1608 Beyazeller yumurtasız kahvaltı bana haram🤣 ben normalde de yumurta çok severim çok şükür hamilelikte de tiksinmedim. Yumurtasız kahvaltı benim için kahvaltı değil 😅😅
funnymummy Beyazeller yumurta bende pek sevmem hele ekmeksiz felan tüketemiyorum ama son zamanda ekmek kızartıp üstüne avokado ve lanmeyin ezip sürüyorum sahanda yumurta ile güzel oluyor ıspanaklı yumurta yapıyorum bazen tost kaşarlı değiştiriyorum böyle ara ara 😂
Beyazeller 2022bebeki 2. Ye girdim ama hala bişey değişmedi ,dün kızartma yaptık eşimle yer yemez hepsini foşur foşur çıkartım 🥹
Kalbiimde2can Ayni bennn bende ekmek haslanmis patates ve peynir ile 10 haftayi gecirdim bugün ilk defa yumurta yedim onuda ekmek arasi yaptim artik yaninda domates zeytin yedim.. acikcasi zaten ayriyetten vitamin aliyorum o yüzden kalmak istemiyorum ne yiyebiliyorsam onu yiyorum yiyip midemi kötü etmektense bu sekilde yavas yavas acilmayi tercih ediyorum🤣
AyFa1608 Kalbiimde2can canın çekiyorsa burnunu kapat yut gitsin 🤣🤣 benimde bazen midemi yakıyor o yüzden nadir 😅
Kalbiimde2can AyFa1608 Hahahaha ayy esimde diyor öyle yap diye bende diyorum yutunca o koku kalcak yinede gelcek diye cok zor cokkk ah oglusumda hic böyle degildim ikinci hamileligim bu ama ilkinde hamile degilmisim resmen simdi anliyorum herseyi 🤣🤣🤣🤣
femme Beyazeller Salatalık domates zeytin peynir Yumurta, ceviz sut 1 saat sonra bi tane muz Kahvaltım boyle 😇
B_lgeee Beyazeller canım peynir yiyebilirsin ceviz yasiz yiyecekler havucu az yağda biraz matine edip tuzlu yoğurt üstüne dokupte bn ilk dönemlerde böle yaptım
Beyazeller B_lgeee evet canım ilk başlarda özellikle hep peynirli şeyler çekiyordu . Peynirli börek , gözleme , öyle :)
Zereniim Benim de çok bulanıyordu ilk haftalarda Genelde peynirli kaşarlı tost yiyorum 1 2 saat sonra muz süt içiyorum bazen böyle
ilzannliy Ne yiyeceğim ayrı dert hazırlaması ayrı dert valla 🥺 genelde normal kahvaltı yapıyorum bildiğin gibi peynir zeytin bal pekmez ceviz domates yumurta portakal patates salatalik sucuk sosis veya üşenmezsem tost felan 🤔 bazen de geç kalkmışsam akşamdan kalan çorba veya hoşuma giden yemek varsa onu yiyorum bazen abur cubur meyve ile geçiştiriyorum 😁
Summerwine Beyazeller her gün mutlaka 2 yumurta yerim normalde de yiyordum tabi tiksinme durumunuz varsa krep,pankek falan yapabilirsiniz.Peynir,zeytin,2 ceviz,2 tam buğday ekmeği bazen tahin-pekmez ya da bal