Mervebeliktay Kızlar selam, Sizlere bir şey sorucam, 25+3 teyim bu sıralar bakıyorum giydiğim t-shirtler çok hafif lekeleniyo ya da göğüs ucu kısmı ıslanmış oluyo, sizlerde de oluyor mu? Süt ya da sıvı geldiği anlamına mı geliyo bir fikriniz var mıı?
HappyMom1234 Mervebeliktay 32+6 hala geliyor. Zamanla da artacak koyulaşacak inşallah sütünüz bol olur
YagmurAnnesi Mervebeliktay evet canım bende 32 haftalığım 2 hafta önce falan başladı sanırım. Sıkma ama o ilk süt çok önemli bebekler için ☺️
yanealakanealakaa HappyMom1234 ya ben de 32+1deyim akıyordu ama dunden beri fazla fazla akıyor önceden şeffaftı rengi şimdi bildiğimiz sarı sarı akıyo kötü bir şey mi, durdurmak için ne yapabilirim
Esrdef Evet aynısını yasıyorum , doktorum sütün gelmeye baslamıs dedı , baya erkenden baslaması cok guzel masallah
Mervebeliktay Ayy çok sevindim gerçekten şuan ister istemez insan korkuyo ya sütüm az gelirse diye mutlu etti bu durum beni 😍🥰
Nagihannn789 19 haftalıkken sıvı geliyordu sıkınca falan insan tuhaf hissediyor bide ilk gebelik olunca 😄
Esrdef yanealakanealakaa şeffaf gelıyor benımkı hatta sıkınca dokundum yapısı böyle yapış yapış , senden şuan gelen kolostrum olabılır mı acaba sarı renkte dıyınce o geldı aklıma , ılk süt ve bebek için en faydalı en yararlı süt sarı renkte olan , bence ya saglık ocagında takıbını yapan hemşireni bi ara ya da doktoruna danış canım
HappyMom1234 yanealakanealakaa benimde bazı geceler su gibi akıyor yatağa geçiyor doktorum renginin değişmesinin normal olduğunu söyledi hafif kahveleniyor bazen rengi :)
yanealakanealakaa Esrdef benimki de dediginiz gibi şeffaf yapış yapıştı 2 gündür böyle, teşekkür ederim yorumunuz için öyle yapayım
pembiktavsan bebek_firarda ben de nerdeyse 29 haftalığım bende de gelmedi hiç şimdiye kadar 🙄 sorun olmaz inşallah
Mervebeliktay bebek_firarda sanmıyorum herkesin aynı değil çünkü süt kanallarıyla alakalı diye biliyorum ben bazılarının emzirdikçe geliyo bazılarının süt akışı olmuyo o yüzden hiç tereddüt etme