Namish valla benim tüm gün süren baş ağrım vardı 37+6 da en son artık dayanamadım sancım da vardı doktoruma yazdım. Ispartadaydı doktorum biz Afyon Dinar’daydık görev sebebiyle. Doktora git Nst ye bağlasınlar haberleşelim dedi. Neyse ben gittim triajda tansiyonuma baktılar doğumhaneye yönlendirdiler nst için. Beni nstye bağladıklarında acilden doğumhaneyi aramışlar o hastayı bırakmayın diye. Ee diyorum napıcam ben burada mı alacaksınız çocuğu yok bu durumda yüksek tansiyon durumunda burada alamayız diyorlar ee napıcam diyorum kaldım orada. Sonra doktorumla görüştük gel hemen dedi biz oradan izinle eve geçtik çantayı anneleri aldık ıspartaya yola çıktık. Bilen bilir 30-40 dklık şehirlerarası yol var. Neyse gittik hastaneye hemşire çatala çıkardı çatı kontrolü değil de başka bi kontrol yaptı aa dedi kemiğiniz çok aşağı normal olamayabilir dedi. Neyse hemşire böyle diyince ben bi korktum zaten yatış yaptılar işte tansiyonu vs kontrol altına aldılar. Doktor ertesi gün 38+0 da geldi işte tansiyon normale dönmüş istersen eve geçebilirsib vs dedi. Ben de valla korktum yani acil bir durum olursa ilçede de yardımcı olamayacakları için garantisi de olmayan bir durum olduğu için hayır istemiyorum alalım dedim. Doktor ben de onu tavsiye ederdim dedi. Neyse zaten hemşire bana kemikle alakalı bişi söylediği için doktor çatıya bakmayı teklif ettiğinde ben istemediğimi sezeryan istediğimi söyledim o da suni va teklif etti ama kabul etmedim belki yanlıştı ama o stres halinde çocuğa bir şey olursa korkusuyla öyle davranmıştım. Sonra öğleden sonra 4 gibi belden uyuşturma ile oğluşumu almıştım kucağıma. Çok güzel bir doğum hikayesi değil ama neden anlattım illa ki bunu yaşayan (inşallah kimse yaşamaz ama) annemiz olacaktır forumda, korkmayınız her şey yolunu buluyor o an ölüm gibi geliyor söylenenler ama birkaç gün sonra unutuyor insan. Takılmayın üzülmeyin güzel annelerim♥️