Namish 38+3 de gece 12 de sancılarım başlamıştı . 2 saatte bir vurmaya başladı ama dayanılmayacak kadar değildi ama o sancıyla nasıl uyuduysam uykuya devam ettim sabaha kadar bu böyle sürdü . Sabah kalktım sancılarım 1 saate düştü öğlene kadar böyle devam etti ben bu sırada evi temizliyorum halıyı seriyorum , birşeyler çarpıp çırpıyorum filan kafayı yediğimi düşünüyorum şimdi düşününce 😀 öğlen duş aldım böyle yarım saat çıkmadım ev içinde eğil kalk filan , sonra kuran okudum dua herşeyin ilacıdır hanımlar .. artık 14:00 gbi sancılarım yarım saate indi ve nişanım geldi. Ama bebeğim hareket ediyordu şükür . Artık 16:00 da 20 dk bi geliyordu hafif kanamam oldu o sebepten korktuk artık gidelim dedik bi zahmet . 18:00 civarı sancılarım sıklaştı . Bir baktılar ki 7 cm açılmış (iyi ki evde çekmişim sancımı 17 saat boyunca ) 2 saat boyunca hastanede kendi sancımla bir oraya bir buraya kıvranıp durdum. Ebe arada el atıyor vajinaya o kötü bi durum kadını ayağımla vurmamak için zor tuttum özel hastane muamelesi belki farklı olur diyorsun ama yok o el oraya girecek, dua ettim kolunu sokmadı her neyse artık 8 cm açıldı . Doğum için hazırladılar doktor son anda geldi ebe suyumu patlattı 20 dk boyunca ıkın filan karnıma bastırdılar son 3 dk ıkın dediler artık geliyor kafası göründü bi ıkındım ki oğluşum pat diye çıktı saat 20:15 de ve şükür 2 dikişim vardı. İyi ki sancılarımı evde çekmişim diyorum herşey yolundaysa asla evham yapmayın , iyi hissediyorsanız evde sancıları daha kolay müdahale ediyorsun rahat ortam ama hastane olayı çok geriyor insanı .suni sancıdan iyidir evde ki sancılar 🙂 yani çok kolay bir doğum oldu şükürler olsun…