SeKa26 Namish anlıyorsunuz ya tamam belki başta hafif ağrılar da anlamayabilirsiniz ama sonrasında siddetlenip siklasinca anliyosun korkudan değildir ya diyosun içinden ama aslında doğum sancısı 😂 inşallah sizinkide çok çok kolay olur korkutan doğum hikayelerinden sonra insanlara ne kadar kolay olduğunu anlatıp cesaretlendirmek gerekiyor bence.
seyma9188 Namish Gece 1 den sonra kasıklarımda sancı hissettim.Önce önemsemedim çünkü 2 gün öncesinde de aynısı olmuştu.Sonra baktım sancılar 7-8 dk da bir geliyor azalmıyor artıyor.Hemen eşimi uyandırdım kalk oğluşumuz geliyor diye🤭Evden çıkmadan önce altıma yapıyorum sandım baktım suyum da geldi 😅 Hemen hastaneye gittik 3 cm açıklık var bu gece doğurursun dedi.Hastaneye 2.30 da giriş yaptım 7.30 da oğluşum dünyaya geldi çok şükür 😍💕
Birannebebek Şöyle benim ultrasonla sabah muaynesinde herhangi bir kordon dolanma olayı yoktu sadece tansiyon olur da yükselirse sezeryan ihtimali vardı neyseki yükselmedi epiduralim ilk normal bir dozda yapıldı dogumhanede ekstra ne kadar yapıldı bilmiyorum ama iki üç ikinmada bebeğin gelmediği söyledi doktorum kalp atışları 50 lere düştü nst de doğumu acil bor şekilde gerçekleştirdiler doğum seyrinde değil de ekstra epiduralle kesi ve ile gerçekleşti bebek 10 dk da çıktı eve üzerime çıkıp bastırdı üç tür kordon dolanmış falan dikiş kısmı 40-45 dk kadar devam ben yürüyerek gitmedik istemiştim odaya ama ayağı kalkamadım ayaklarımı bacaklarımı belli bir süre hissetmedim bel ağrısı değil ama yoğun bir sağ kaburgamin sırt kısmında çok aşırı bir ağrı oldu bebeğimi ağlaya ağlaya emziriyordum resmen bide 4 gün boyunca gebeliğin ilk ayları gibi aşırı bir kusmam oldu ne yersem çıkarıyordum 10 dk içinde o hastanede yatak örtüsü kec kere değişti saymadım yürüyüşe çıkıyordum koridora elimde kusma kabıyla bir kusmada 3 kap dolup taşıyordu
SeKa26 Hamideersin inşallah olur canım kolay şekilde tabiki kendini çok yormadan dinlene dinlene kendini nasıl daha iyi hissedersen çünkü doğum anida o ağrılar haliyle kısa bı süre için yoruyor insanı ister istemez ama iyi düşün bizide haberdar et canım
minikkurabiyelerinannesi Namish iki kere doğum yaptım ikisi de anlatılacak gibi değil anlatmaya değer bir doğumum olmadı maalesef.
Misssitare Namish hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı. Sonra çok az suyumda geldi. Hastahaneye giderken ağrı ve su gelmesi arttı. Planlı sezaryen olacaktım bebeğim gününden erken geldi.
Atye Merhaba kizlar bende tam 35 haftalık gebeyim karın ağrısı ve kasıklarımda ağrı var bebek hareket ettikçe canım acıyor ne yapmalıyım
Minnieand Atye benim de olmuştu rahim büyürken oluyo dediler ama gebelikte her ağrı önemli bi doktora gidin derim
aysbuk2baby Namish kızımda sancım gelmişti önce, 4-5 saat sancımı çektikten sonra nişanım da gelince hastaneye gitmiştim. 8 cm açılmayla yatışım yapıldı, 1 saat içinde de suyum geldi. 10-15 dk içinde de doğum oldu ☺️☺️ Bu sefer neler olucak bende meraklardayım.
EceeA00 36+4 teyim ve bir haftadır adet sancısı gibi bel ağrılarım var ilk doğumum 40 haftaya kadar böyle mi sürer bel ağrısı acaba🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Babykalamar Kizlar merhaba burda bircok okuduguma gore nisan gelince evde beklememizin bi sakincasi pek yok ama su gelince doktora kesin gitmeliyiz degil mi? Ilk gebeligim kostur kostur doktora gitmem mi gerekiyor yoksa sancimi evde biraz cekmemmi gerekiyor
SeKa26 Babykalamar ebe bana Nisan gelince iki gün içinde doğum gerçekleşir evde vakit geçirin dedi ama şu gelince çok uzatmadan hastaneye gelin dedi çünkü suyu azalainca çocukta sıkıntı olabiliyormuş
Dmr Simay13 Türkiye’de mi yaşıyorsunuz yurtdışında mı Çünkü sanki burda doktorlar 41 i bile bekleyen zor hadi taş çatlasın 42 ama 43 ü kimseden duymadım hiç bir doktor da devlet özel farketmez bırakmıyor diye biliyorum ama
Simay13 Dmr Türkiye’de. Gelişme geriliği var dediler. Özelde ilgilenmedi fakülteye sevk etti. Doğum yaptığım tarihten 1.5 ay önce suni sancı verdiler saatlerce arttırarak. Ben hissetmedim nst.de ağrı çıkıyordu. Olmadı diye vazgeçtiler. Geri sezeryan dediler bu suni sancidan 2 hafta sonra. Son birkez profesörler toplanıp muayene edip karar verdiler. Sezeryandanda vazgeçtiler. Herşeyi iyiydi bekleyelim dediler. Bekleye bekleye zsten 43+4 günlükken evde sancımda gittim. Şaka gibi ama yaşadım bunlari.
hulyademr Namish suyum geldi direk sonra sancılar başladı hastaneye gittiğimde 4 vm açıklık vardı. Direk yatışım yapıldı.
TansuTalay Kader_yldrm aynı seyi bnde düsündüm rezene kaldı cnkü bi tek esya merdiven dağa falan cıktım koltuk kaldırma hepsini hallettim cnku 😂
Seydaeskii Yatağa yattım yarım saat uyudum soldan sağa dönmek için uyandım 37+0 olmuştum bacak aramda yastık vardı onu aldım aa ne çok terlemişim dedim sonra su mu acaba dedim eşim baktı suyun gelmiş dedi çoktu çünkü. Sonra doktorumu aradım gece 00:30 doktorum hemen gel dedi hastaneye girdiğimde komple boşaldı suyum 12 saat sonra doğumum gerçekleşti
BuseV2 38+2 alttan muayene etti açılman var pazartesi gel doğum olabilir dedi yada en geç perşembe olur her an sancın olduğunda hemen gel dedi normal doğum soyluyo doktor