Namish
Ben zaten hep gece 1′de yatıyordum Yani ilk doğumumu söylüyorum yemek yedim bayağı işte oyalandım dişlerim falan fırçalayım derken birsonra oturdum Biraz dinleneyim derken Ağrı bir anda karnın altına girdi çok kötüydü yani çok fazla sürmedi 5 saniye falan sürdü sonra ben o kadar bir hafta içerisinde o kadar Sancılarım oldu o kadar gidip geldim ki dedim ki bu da herhalde onlardan bir herhalde dedim sonra yatayım dedim yattım sabah 5 gibi Karnıma çok kötü ağrılar girdi hemen lavaboya gittim Baktım Kanamam var Sonra sancıları 5 dakikada bir sancı geliyor rahat bırakmıyor beni bir de ishal olmuştum bir de kusma vardı hem de boya yeşil yeşil Neyse hemen eşimi kaldırdım gitti hastaneye bana dediler ki kanaman var ama bir pet şişesini doldurmuyor dedi bir pet şişesini dolduracak çok saçmaydı neyse beni eve gönderdiler Ben de gidip geliyorum gidip geliyorum sancılardan ölüyorum sancısı çekiyorum hiçbir şey yiyip içemiyorum boyuna Lavaboya gidiyorum Neyse tekrardan hastaneye gittim 12 gibi beni tekrardan eve gönderdiler hastanede bekle acil bir şey olur falan demediler tam 17 saat bana sancı çektirdiler beni sonra sezeryan aldılar dediler ki bebeğin kilolu normal doğuramazsın hastanede ayakta bekletiliyor ve Oo suyun gelmedi mi tam sezeryana alıyorlar beni Ondan sonra Bana diyorlar ki sakın ıkınma nefes dahi alma diyorlar Çok saçmaydı Neyse beni belden aşağı uyuşturdular 5 dakika falan sürmedi hemen Bebeği verdiler kucağıma Ondan sonra en mutlu insan oldu o an çok tarifsiz ağrıların sızların Hepsi gidiyor Ama Allah’tan doktorumun eli hafifti hemen ayağa kalktım Allah izin verirse inşallah ikinci gebeliğimde de aynı doktora gitmek istiyorum Bakalım