Namish gece 3 gibi adet ağrısına benzer bi ağrım olmaya başladı ama genelde oluyordu bende önemsemedim. Sonra baktık ki sanki belli aralıklarla giriyor dakika tutayım düzenli mi bakalım dedim. Sonra sanki içimde bir şey koptu aşağı gup etti o an sıçradım bi. Ve sonra bi akıntı hissettim bi kalkiyjm bakıyım dedim ağrılarım da düzenli gibiydi. Ayaga kalkil Eşime seslenirken yerlere şu akmaya başladı o an dönüp kaldık ikimizde adam uyku sersemi sok gecirdi😀😀 neyse sonra sakın kalmaya çalışıp hazırlandık çantaları aldık çıktık hemen cunku benim sancı araliklarim öyle yavaş başlamadı direk 15 dkda bir olarak başladı öncesinde bir şey yoktu. Acilden giris yaptik daat 5 te doğum bölümüne aldılar beni nst muayene vs.. cati muayenesinde zaten 2 cm acilman var her an olabilir demisti doktor 1 bucuj hafta once falan. 4 cm acilmam varmis gittigimde sancı odasına girdim. Git gide ağrılarım artmaya başladı zaten agrim ve acilmam iyi ilerliyordubama damardan suni sanci verdiler. Bir de yalan attılar öyle sıvı takviyesi diye ama doğumda hic öyle bir şey vermiyorlar kesin suni sancıyı anladım ben zaten şiddetinden cokk kotu dayanılmaz bir agriydi ama dayanıyorsun iste. Allahtan çok uzun sürmeden ilerledi ilk doğum olmasına rağmen. 9. 50 de bebegim kucagimdaydi.dogum kolay çabuk oldu ağrı kısmı mesele doğurmak kolay arkadaşlar 😀yani totalde 6 7 saatte gerçekleşti her şey.