Aysegulinanc Kızlar spor ve yürüyüş yapmama rağmen birde geceleri bile yemememe rağmen tartıda kilo alıyorum var mı benim gibi olanlar 🥲 18+0 53 ile hamile kaldım 56 olmuşum
Daisy0000 Aysegulinanc Ben 16.haftadayım 4e yakın aldım malesef.. İşim masabaşı hareket yok.. Eve gidince de spora vs enerjim olmuyor. Bu yüzden işten ayrılmayı düşünüyorum
2309 Aysegulinanc 17+4 üm 53 le hamile kaldım 48 e düştüm bulantı kusmalardan 🙃 ama artık şimdiden sonra umutluyum ,😅
Aysegulinanc Daisy0000 masa başı olmasına rağmen çok almamışsın canım inşallah doğuma kadar davul gibi olmayız
Daisy0000 Aysegulinanc An itibari ile istifamı verdim,buraya yazdıktan sonra konuştum bıraktım işi :D
Aysegulinanc Deletedmom_116 yatıyorsan az almışsın valla devammm ben kendimi öldürdüm de ne oldu aynı almışız 😂😂
Deletedmom_116 Aysegulinanc valla bişi yapmadım ben evdeyim ev köyde soğuk çıkmam yatırım😂yerim içerim yatış ahaha
Aysedugme Benimde 16 ya az kaldı şuana kadar bir kilo verdim masa başı çalışıyorum bende bir ara kanamam olduğu için sporda yasak dikkat ediyorum o yüzden astımda var doktor 10 kiloyu aşmamaya çalış dedi bakalım nasıl olacak 😀
_aydanyldzz Bugün 19 haftalık olduk 50 kilo ile hamile kaldım suan 57 kiloyum bende masa başı çalıyorum hareket çok az ve yemekte fazla yemiyorum ama zaten çok zayıflıktan hamile kalamıyordum ideal kilom 56-57 olması gerekti suan o kiloya geldim boyumda 1.72
Aysegulinanc goncacan goncacan ay içim rahatlıyor kendimle aynı görünce çoğu hep kilo almadım diyor anlamıyorum nasıl oluyor 😂
goncacan Aysegulinanc valla 18 haftaya 3 kilo cok degil canım ben oglumda 20 haftada 7 kilo almıştm hepside gidiyor
Neslihan1 Bende 18+2 49 la hamile kaldim 56 oldum kii hic hareket yok bende😂 ye ic yat modu ama bnm 3cu bu dogumdan sonra çok hızlı veriyorum ben sanirim yapisal