Ttgce Şikayetleriniz nedir hanımlar.. Bende sırt agrısı kalça agrısı oluyor akşamları.. Ve şişkinlik sizler ne durumdasınız
Mhtpflz Ttgce evet 20. Haftama giricem hep aynı şikayetler hatta bu hafta bi baş dönmesi göz kararmasıyla devam ediyor
Aysegulinanc Ttgce 18+0 bel ağrısı ve ara ara vuran kaşık ağrısı olmasa iyi birde kilo alımınız nasıl suan ben 3 kilo almışım baştan beri iştahım açık
Nepenthe Ttgce bende 19+5 teyim ve uzun süre ayakta kaldığımda ve bi iş yaptığımda inanılmaz sırt ve bel ağrısı çekiyorum can çekişiyorum resmen birde sol bacağım kitleniyor sanki adım atamaz yerimden kalkamaz hale geliyorum 😭
Buseceyb Ttgce Ben de 18. Haftadayım canım çoğunlukta midem yanıyor ve çabuk yoruluyorum yarım saat yürüyüşte bile hemen oturmak istiyorum, Sağlıkla büyüsün gelişsinler yeter ki tüm bebişler
Ttgce Aysegulinanc hareketleri hissediyormusunjz pekiii.. Benim 2. Gebeliğim ama bariz kesin bebek dediğim hareket hissetmedim daha hiç gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum
Ttgce Hiç kusmadım mide bulantısı falan yaşamadım bende ama bir kaç hafta önceye kadar iştahsızdım zorla yiyordum hiç almadım kilo daha o yüzden
Aysegulinanc Ttgce benim ilk hamileliğim 3 gündür hissediyorum pıt pıt tekmeliyor gazdan ayırt ediliyor baya ☺️