Elvancn Hamilelik olduğumdan 3 aydan sonra sürekli sarı akıntım oluyor antibiyotik kullanıyorum ilaç bitiyor yine oluyor iç çamaşırı degistiyorum sürekli kaşıntı vs yok ama sarı akıntı usandım 🥺yarın yine idrar yolu enfeksiyonu tahlil verecem siz oluyor mu neler yaptınız
Gunbay Merhaba, bende çok muzdariptim bu durumda doktorumun önerisiyle borik asit kullandım. Ama akıntılar devam etti enfeksiyon olmasa da. Doktorum bana akıntının oksitlenebileceğini söylemişti. Hava ile temas edince biz fark edene kadar koyulaşıyor olabilir. 🥰 Elvancn
Kucuk_melegim Elvancn benimde arada kurumuş şekilde sarı akinti görüyorum az su içtiğim zaman özelikle ama enfeksiyon değil normal akintimmiş hamileliğin başından beri var 35+4 olduk halen ayni baska ne belirtiler vardı
BskSrc Elvancn canim 8inci ayımdayım, en başından beri bende de var. Koku ya da kaşıntı yok ama akinti durmuyor. İdrar tahlili vs de yaptırdım sorun çıkmıyor ama durmuyor da 🤦🏻♀️
Elvancn mysweetbabyy ne yapacaz böyle 🥺 kaç haftalık hamilesiniz sarı akıntı yakıyor gibi vajina baskı var gibi içinde his ediyorum bu sefer bebek karnımda sertleşiyor 10 gün önce idrar enfeksyon yoğun çıktı antibiyotik kullanıyorum bitti 1000 ilk kullandım oda banamisin. Demedi geçmiyor kasik ağrısı yapıyor sizde oluyor mu oyle
Elvancn Gunbay iç çamaşırı bakıyorum kurumuş sarı olmuş akıntı vajina sürekli yaş gibi his ediyorum kasık ağrı oluyor vajina içi baskı oluyor sizde öyle mi oluyor
Gunbay Elvancn benim kasık ağrım olmuyordu açıkçası yoğun akıntım vardı sadece belki hafta ile ilişkilidir ben ilk 3 ayda yaşadım bu durumu
Gunbay Kucuk_melegim bildiğim kadarıyla akıntı sağlıksız bir şey değil. Ama mutlaka doktorunuzla görüşün ben sadece kendi tecrübemi aktardım 🙏🏽
ikibaloglanannesi Kesinlikle doktora görünün. 33’üm ilaçlar kullandım geçmedi. Dün doktorum rahimde kısalık gördüm dedi enfeksiyondan kaynaklı olabilir bu dedi. Pazartesi tekrar çağırdı. Aksatmayın doktora gidin.
Elvancn ikibaloglanannesi sürekli oluyor benimde zaten kasılmalarım var enfeksiyon dolayj bebek daha çok kasılıyor sizde öyle oluyor mu bebek bir sağa bir sola toplanıyor taş gibi sertlesiyor kasilmaymis rahim ağzı uzunluğun takipteyiz hep enfeksyon geçmiyor ki sastik kaldık valla canm antibiyotik kullanıyorum geçiyor 1 hafta geçmeden yine enfeksiyon oluyorum böbrek büyümesi var ondan mı bilmiyorim yarın ürolojiyi gidecem işte
Kucuk_melegim BskSrc bende de ayni canim hamileliğin başından beri sari oluyor bekledikce ama ilk aktiginda beyaz peceteye hiç sari gelmedi normal olduğunu soyledi doktor hata bakti laboratuvara gonderdi normal çıktı
Kucuk_melegim Gunbay hep sordum bazen sarı olduğunu kuruduğunda normal olduğunu söyledi hata kac defa vajinal ornek aldı bakmak için normal çıktı ama pazartesi gidinceye soylicem doktoruna işerken vajinamin içi ağrıyor enfeksiyon yok ona yeni baktirdim ama vajinal akintimdan yine supheleniyorum
Xsare Elvancn idrar yolu enfeksiyonu mu çıkıyor ? Benim de sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçen hafta antibiyotik kullandım geçmek yerine çoğalmış başka antibiyotik başlandı
ikibaloglanannesi Elvancn benimde öyleydi. Hatta dün doktorum karnıma jel sıkarken bile farketti karnın neden çok sert diye. Meğer kısalmadanmış. Pazartesi tekrar çağırdı Nst ve kan tahliline göre ilaç yazacak. Ama enfeksiyondan oldu benim kesin hiç geçmedi. Serum da takabilirim dedi enfeksiyon için sonuçlarına göre. 3 hafta daha tutmaya çalışıcaz dedi 36ya kadar.
Gunbay Kucuk_melegim ah çok üzüldüm idrar yolu enfeksiyonu gibi tahmin edebiliyorum inşallah çözüme ulaşır 🥰
Elvancn Xsare evet sürekli enfeksyon antibiyotik kullanıyorum bitiyorum tüm ilacımı 3 gün sonra yine enfeksiyon oluyorum 1000 Lil antibiyotik içtim oda sizin de enfeksiyon varken ağrınız vs kasık ağrı sertlik oluyor mu
Xsare Elvancn evet kasık ağrısı bastırınca acı karnım da genel olarak ayağa kalktığımda çok geriliyor suan ben de antibiyotik kullanıyorum gene böbrek genişlemesi var çok hafif doktorum önemli olan enfeksiyon böbreğe çıkmasın bol sı iç ilaçlarını kullan dedi
Elvancn Xsare bende böbrek büyümesi var sizin kaç ml kaç haftalik hamilesiniz evet bende ayakta karnım iğne batirsan girmez gibi gergin bol su limonlu su iyi geliyor
Xsare Elvancn 32haftalığız ya nekadar oldunu sölemedi geçen gittiğim de bebek baskı yapmış 2. Seviyeymiş bu hafta gittiğim de 1. Seviyeye düşmüş dedi 3. Seviye olmaması lazım ozaman müdahale edilir dedi