Melisaceyy Hanımlar merhaba 28. Haftamdayım bugün. Annem yarın bebeğin tüm eşyalarını yıkayalım ütüleyelim diyor sizce erken mi? Daha alacağım çok şey var aslında ama bilemedim
Gulak Melisaceyy annen heyecan yapmıştır birakin yikayin utuleyin bu haftalardan sonra zaten her turlu tedbiri almak daha iyi insan onunde ne olacagibi bilmiyor en azindan anneniz yardim eder size daha ağırlaşmadan sonradan aldiklarinizida yikarsiniz
Busel Melisaceyy bende haftaya başlayacağım canım yakınımda kim varsa şimdiden yıka kaldır dedi sonradan birikce çok sıkıntı oluyormus bir de hafta ilerledikçe zor geliyormus🥰 daha sonra alacağım şeyler var onları da aldıkça yıkarım bence tam zamanı😙
Beyza038 Melisaceyy yarın tam 29 haftalık olucaz bende başlayacağım artık zaten fazla ayakta kalamıyorum benim yaramaz doğum pozisyonunu almış şimdiden fazla ayakta durunca acayip baskı hissediyorum yıka ütüle yerleştir derken 31 haftayı bulur.
35-altinkalp Canım bende başladım 28. Haftamda yıkamaya şimdi 29 dayım ama hala bitmedi yavaş yavaş yıkayıp ütülemeyi düşündüm ağırlaşmadan ☺️
Edolili Melisaceyy çok erken, tekrar tozlanabilir sonuçta dolabın içinde de dursa . 34 haftanızda başlayın ben ilk kızım da 36 haftada yaptım
_aysenur8mikail__ Melisaceyy daha erken doğsun çıksın vb hitapları kullanmayan bir ebeveyn.. çok şanslısın 🌸
Nursemother Melisaceyy bence erken herhangi bi riskiniz yoksa biraz sonra yıkayın utuleyin .. ben 37 ye kadar çalıştım .ondan sonra ütüleme ve yıkama işine giriştim