nolmusnolmus Şuan 29 haftalık hamileyim iki haftadır kilom sabit , bebeğim kilo aliyo müdür ben almasam bile
sedaa_aa nolmusnolmus dengeli düzenli besleniyorsanız alıyordur tabi. Doktor kontrollerinde kilosunu sorun artmış mı bakarsınız
Eren_umay2 nolmusnolmus Etkiliycegini düşünmüyorum ben 62 kiloyla hamile kaldım 1 kilo verdim sonrasında 64 kilo oldum sabit şuanlık bebeğimin gelişimi falan gayet iyi kilosu vs doktorum bi sıkıntı görmedi.😌 34. Haftaya girecem 1 gün sonra.
Uuemine nolmusnolmus bende suan 28 haftalık hamileyim 5 kilo verdim hamileliğimin başından beri ve hiç kendim kilo almadım her muayeneye gittiğimde çok şükür bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu sen almasan bebek alıyor kendinizi telaşlandırmayın bence rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gamzeyno Ilk hamilelegim de sadece 7 kilo aldim bebegim 3 kilo dogdu bunda da hic kilo almadim 4 aylik su an 4 kilo aldim bakalim nasipse bu kac dogar bilmiyorum
Busel nolmusnolmus ilk 3 Ay 6 kg verdim şuan 24+3haftaligim hiç kilo almadım bebeğimin kilosu gayet iyi maşallah
Zuzu6901 nolmusnolmus alır tabi canım. Ben ilk 20 hafta hep kilo verdim vicdan yapıyordum ama çok şükür bebeğim besleniyordu. 30. Haftadan sonra kilo almaya başladım, şimdi 40 a dayanıyoruz 😂
Sellmaseellma nolmusnolmus bende 29 haftadayım canım 2 haftadır kilom sabit bebek alıyor şuanda o yüzden biz almıyoruz 😊 ben genelde evde yiyorum dışardan hamburger pizza vb gibi hazır şeyler yemiyorum onlar bana daha çok kilo yapar ama ev türü yemekler bebişe yapıyor için rahat olsun