Kumral60 BetlAkoglu hayir canim hamam tehlikeli enfeksiyon acisindan ve cok sicaktan tansiyonunu etkiler.
Haticcee BetlAkoglu Sıcak su kasları yumuşattığı için erken doğumu tetikleyebiliyo.. o yüzden hiç gitmedim, bence sende gitme, ne olur ne olmaz💙
mucizemizibekliyoruzz BetlAkoglu hamileyken hamama gidilmez erken doğumu tetikleyebilir yüksek sıcaklık. Zaten hamileleri almıyorlar
Tiredmother Bende çok istedim gitmeyi cildimi tertemiz yapıyo Hamam buhar rahatlatıyo flan ama doktor izin vermedi canım
arasanneoluyo 29 haftalık benim bebiş ben iki kez gittim hamama 🙈 uzun kalmadım, hızlıca kese masaj 🤪 çok şükür bi sıkıntım da olmadı ☺️
Drkmls BetlAkoglu bence gitme ben doktorumla konuşmuştum giremezsin dedi. Sıcak bi yer sonuçta tehlikeli.
Bussraa Bende gittim ama 14. Haftada filandim hemen kese filan yaptim cok klmadim cok sicak bolumundede yikanmadim doktorum bu sartlar altinda izin vermisti
DilaraBozkurt BetlAkoglu sıcak su ve buhar damarlarda genişleme yaptırdığından doktorum yasaklamıştı düşük tehlikelisi vardı