muallimehanimmom5 Mine16 ilk bebeğimde 6 ay kullandım aşırı memnundum özellikle ilk yeni doğan için premeum care serisi güzel ama şimdi tekrar bu hamileliğimde pahalı geldiğimizin direk baby turco 2 numarası bir paket aldım eğer pişik yaparsa elimde cok kalmasın istedim
Ozlem-Seda Lütfen Stok yapmayın elinizde de kalabilir aldığınız bez. Mesela ben ilk kızım da molfix kullandım, memnunduk. Bu kızım da da molfix aldım eğer memnun kalırsa o şekilde Stok yapacağım. Islak mendil de uni baby.
Tsenturkaslan Baharihsan ıslak mendıl unı baby aldım. Bezı bence stok yapma. 1 paket 1 numara 1 paket 2 numra aldım. Bebegın Durumuna kılosuna gore devamına bakıcam
Mehtapp42 Bez olarak sleepy ıslak mendil olarak molfix yeşil olan izotonik sulu. Islak mendilin kalitesi çok iyi kalınlığı ıslaklığı harika. Bunu kullanın başka kullanamıyorsunuz. Çünkü diğerleri ince ve ıslaklığı dokusu iyi değil. Diğerleri çocuğun poposuna yapışıp kalıyor.
ExcitedMomm Mehtapp42 Bende molfix yenidoğan aldım evet güzel ama sleppy de kalın ve güzel ikisinden başka asla tercih etmem hangisi indirimdeyse ben orada 🥰 Kızımda baby turconun vs bir çok ıslak mendil denedim bu iki marka kadar memnun kaldığım olmadı
Esra2019 Baharihsan bez sleepy ıslak mendil kullanmıycam onun yerine pamuk alıcam ıslatıp silmek için çünkü tenleri çok hassas oluyor en iyisi su ve pamuk
Bulutt61 Migrosun yenidogani olmadigi icin baby turco aldim duruma gore fiyatlara gore migrosun bezine gecis yapicam ama suan en mantikli ekonomik olarakda baby turco gozukuyo ayni sekilde islak mendilinide baby turco aldim stokladim ben baska islak mendil kullanmiyorum sizede tavsiye ederim zeytin yagi su kullaniyorum pamukla bebek yagi yerine az bisey elime zeytin yagi alip vucudunu yagliyorum hem besliyo hemde yumusacik oluyo ilk cocugumda boyle uyguladim Allah nasip ederse 2.sindede boyle yapmayi dusunuyorum 😇
Gamzemree mine3444 merhaba baby turco içerigi temiz mi acaba temiz diye biliyorum ama doktor annem sayfasından temiz diye görmüştüm siz ne düşünüyorsunuz?
mine3444 Gamzemree merhaba onun içeriğini bilmiyorum cok satıyor ama mustela da çok satıyor. Halbuki mustelanin içeriği kötü.
Seda020921 Baharihsan ben ikisinide prima aldım Şımdıden stok yapmak en iyisi malum fiyatlar her gun artıyor🥲
Sadiyes Baharihsan ben sleepy bionatural ıslak mendil stok yaptım. Hepsiburada da 2. Si 1 tl kampanyasına cok sık giriyor takip edin derim ☺️
OnurBurcu93 Baharihsan e bebeğin kendi markasını aldım şubatta doğacak kızım için açıkçası 1 ay yetecek kadar stok yaptım inşAllah iyidir
ExcitedMomm Baharihsan molfix ve goon bez de gidip geliyorum ikisinden de aldım ıslak mendil olarak da molfix yenidoğan ıslak mendili aldım. Ben kızımda sleppy kullandım 5 yıl önce çok iyiyfi ama artık eski kalitesi kalmadığı söyleniyor ve bir çok yakınım sızdırma pişik vs den dolayı memnun olmadığını dediği için bu şekilde aldm yoksa kızımda o kadar memnundum ki sleppy alacaktm hiç düşünmeden.
zuhaall Baharihsan bende sleepy natural aldım bezini 1 numaradan 1 paket aldım bebeğime pişik yapmazsa devam edeceğim yaparsa başka marka denerim çokca alıp kullanamazsam üzülürüm sonra zaten burda marketlerde de bulabileceğim bi ürün diye sleepy aldım bakalım ıslak mendil olarak sleepy aldım onu çok stoklamadım her türlü ulaşırım diye önce bi deniyeyim sonra stok yaparım zaten sürekli nette indirim filan oluyor
AhuMtl Baharihsan slepy bez aldım ben uninbaby ıslak mendil alacağım temiz içerikli oluyo zaten ıslak mendilden çok pamuk kullanacagim
ExcitedMomm mine3444 Nereden böyle bir bilgiye ulaştınız ? Mustela kimyagerler tarafından en temiz içeriğe sahip olarak açıklamdı ve instagramda bir çok içerik sayfaları temiz olduğunu paylastı.
mine3444 Gamzemree Mustela eskiden temizmis. Şimdi içerik bu şekilde. Kırmızı olanlar tehlike. Ben ıncia alacağım. Krem yağ şampuan deterjan vs.
ExcitedMomm mine3444 Şaka gbi dünya pra verp mustela aldım ben herşeyini birde eczacı tanıdık o da mustela kullanıyordu🤦🏻♀️ Diğerleriyle kıyaslandığında peki en iyi hangisinin içerği onu alalm🤦🏻♀️ Neye inanacağımızı şaşırdık. Oysaki içerk sayfaları en temiz olduğunu söylüyor.
Nilufer_06 Baharihsan Ben Prima uygulamasını indirdim her gün giriş yaparak puan biriktiriyorum biriken puanlarla 5 paket bez aldım ücretsiz bir şekilde ıslak mendil sleepy almıştım Kasım indirimlerinden 1 koli
ExcitedMomm Nilufer_06 nasıl ilerliyoruz ben uygulamayı indirdim puan topladım ama napacağımı bilmyrm