Baharihsan Kizlar malum herseyin fiyati artiyor bende simdiden stok yapmak istiyorum bez ve islak mendilde ama kararsiz kaldim hangi bezi ve ıslak mendili almakta.hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
2309 Baharihsan sleepy natural stokladim ben 1-2-3-4 numaraları aldım 2 Paket ama ne kadar almam gerekiyor biliorum ıslak mendil de sleepy kendi pedimi bile sleepy aldım herşey stok şuan
mine3444 Baharihsan Islak mendil tertemiz içeriği olan ya ebebek baby me ya da sleepy doğal organik olanı alacağım. Bez ise hepsi kötü içerikli. Genelde Molfix diyorlar bakalım
EmineDefneGokce Baharihsan bez stok sakın yapmayın . Her bebek her bezi kabul etmiyor . Benim ilk kızım prima ve sleepy kabul etmedi mahvoldu. Molfix oldu sadece . Prima sleepy hep başkalarına verdim stokları Bebeğime hamileyim molfix aldım ama sadece 1 paket . Eğer yaramazsa diye . Bişey olmazsa doğumdan sonra stok yaparız
daryaost 2309 bende migrosta indirim gordum sleepy nasıl acaba mersk ediyorum ve numara nasıl almam gerekiyor acaba
Gamzemree mine3444 merhaba baby turco içerigi temiz mi acaba temiz diye biliyorum ama doktor annem sayfasından temiz diye görmüştüm siz ne düşünüyorsunuz?
Boncukveannsi mine3444 bende ıslak mendil e bebek baby me aldım, daha önce kullandınız mı güzel mi acaba kullansam mı kullanmasam mı diye kararsızım da?
b2023 Baharihsan ıslak mendil baby turco ama bez stoklamadım kesinlikle sleepy aldım 1 paket sadece çünkü pişik yapma ihtimali çok EmineDefneGokce bende böyle düşünüyorum sadece 1 paket sleepy aldık ama baby turco ıslak mendil indirimden stokladım
Sirkelimon Baharihsan ben hep stoklu gittim ilk başta 1 numara 7 paket 2 numara 10 paket almıştım hepsi bitti 3 numaradan da 6 büyük paket aldım biri bitti. Ben dolaptan falan takip ediyorum bezleri çok daha uyguna geliyor mesela şu an sitesinde 211 TL tanesi ben kargo dahil 6 paketi dolaptan 600 liraya aldım 1 ay önce
Edafmo Baharihsan ıslak mendil sleepy natural yenidoğan ıslak havlu aldım. Bezi 1 numara 140ad aldım. Ama bence bez stoklamak mantıklı değil. Bebeğe iyi gelip gelmeyeceğini yada sızdırma yapıp yapmayacağını falan bilmiyorsun riskli iş. Elinde de kalabilir hepsi
Bebekdelisi Baharihsan yoğun bakım yenı cıktık molfix pure&soft ve ıslak mendılı ızotonık yenı doğan kullandılar ben oncekı bebegımde de bunları kullanıyordum
NaimeYilmaz En çok tercih edilen hesaplı ürünlere de göz atabilirsiniz.🌸 Bez: https://ty.gl/xe8b4suavn Kısa linki açamayanlar BURAYA TIKLASIN Islak mendil: https://ty.gl/94glcf706u Kısa linki açamayanlar BURAYA TIKLASIN
Kubrailkan Sleepy bez ,baby turco ıslak mendil. 8 aydır kullanıyoruz memnunuz 🤓 son 1 aydır sleepy ıslak mendile gectim. Fakat o baby turcoya göre biraz daha ıslak. Pisige meyilli yani 🙈🤓
brccelik Baharihsan stok yapmamanızı öneririm ben 1 paket Molfix pure&soft aldım ama her bebeğe her bez iyi gelmiyor malesef o yüzden stok yapmayı doğru bulmuyorum mesela oğlumda Dalin şampuan bile kullanamadım alerji yaptı o yüzden şuan stok yapmıyorum 😊
Mervebeliktay Baharihsan ben de sleppy bionaturel stokladım, ıslak mendilde de bi sleepy bir de baby turco tercih ettim bakalım nasıl olucak🤷🏼♀️
Merve201119 Baharihsan prima premium care kullanıyorum kızım 2 aylik çok memnunum diğer cocuklarimdada kullanmıştım bunu insternetten daha uygun alıyorum islak mendilde sleepy yenidogan islak havlu kullanıyorum
Mommy61 Prima premium care bez ve sleepy yenidoğan ıslak mendil, tüm araştırmalarımın sonucu buraya çıktı
muallimehanimmom5 Mine16 ilk bebeğimde 6 ay kullandım aşırı memnundum özellikle ilk yeni doğan için premeum care serisi güzel ama şimdi tekrar bu hamileliğimde pahalı geldiğimizin direk baby turco 2 numarası bir paket aldım eğer pişik yaparsa elimde cok kalmasın istedim
Snnaadayi Ben kızımda bez stoğu yapmıştım ama pişik yaptığı için başkasına vermek zorunda kaldım ıslak mendil falan fazlasıyla aldım ama bez almayı düşünmüyorum