Askld acilmam suyum nisanim hic biseyim yoktu. Sanci mancida yoktu. 41+3te umraniye egitim arastirmaya yatirdilar once kan tahlili vs yapildi sonuc ciktigi gibi alttan fitil verdiler. Acilmamda olmasi gerektiginden 1 saat 2 saat sonrada serum verdiler korkmayayim diye serumda suni yok dediler 😂 basta zorlandim ama benim aci esik degerim asiri dusuktu. Sonra sanci gelmeye basladi dogum basladi korkusu yasayip 3 cm de gece sancilarimi kacirdim (burda alkis bekliyorum) sonra geri geldi , baktilar ben zorlaniyorum kalktik yuruduk pilateste zipladik sancilarim gittikce siklasti ben dedim yapamam doktorlarim harikaydi dediler yaparsin gaza geldim yaparim sanci gelince yamuldum gulduk eglendik , 41+4 de 13.47 de 26 saat sonra kucagimdaydi sipam. Ama benim dogumumun cok fazla etkeni var. Ben kan hastaligi tasiyorum ve bu cok tehlikeli bir hastalik ani ölüme kadar yolu var bu yuzden ac ve susuz kalmak zorundaydim. Aniden suni dayayamadilar suni sadece tetikleme yapti kendi sancim geldi sonra. Hastaligimdan dolayi dayayamadilar. Bizin aile zor doguruyor hep , annene sor az bucuk bilgin olur. Ben yine diyorum agri esigim asiri dusuktu yani reglken hep hastanelik olurdum dusun. Suan mukoyum ama