dilannnyilmazz kizlar 34 haftalik hamileyim karnimda asiri derecede kasinti oluyor boyle kaşıntıdan parcalayacak kadar boyle durum yasayan varsa neler yaptiniz kasintinin gecmesi icin lutfen yardımcı olun
Tugba2907 dilannnyilmazz kaşıntı sorun bu haftalarda panik yaptırmak istemem ama doktorunuzla iletişime geçmelisiniz en kısa sürede
Tugba2907 dilannnyilmazz kaşıntı sorun bu haftalarda panik yaptırmak istemem ama doktorunuzla iletişime geçmelisiniz en kısa sürede
dilannnyilmazz Beyza26 bebek yagi zeytinyagi nemlendirici kremlerin hepsini denedim gecmiyir kasintim devam ediyor surekli
Beyza26 dilannnyilmazz doktorunu araman en doğrusu ozman çok bi bilgim yok hem içini rahat ettirecek tek kişi doktorun
dilannnyilmazz Beyza26 yani orasi oylede devlet hastaneleri herseye normal dedigi icin bunada normaldir diyecektir
Fatmagvn Ben de 35 haftalık hamileyim benim de karnımda başladı kaşıntı şimdi tüm vücudum çok kaşınıyor, doktoruma sordum karacigerine baktir dedi baktırdım bir sorun çıkmadı, zaten karaciğerde sorun yoksa kaşıntı için yapacak birşey yok dedi bana😞
benan2016 Benimde kaşıntım var doktoruma söyledim bazen safra kesesinde taş ve çamurlaşma olabiliyormuş gebelik yüzünden kan tahlili verdim bende daha sonuçlar çıkmadı