Meltem_goksenin Arkadaşlar 31+5 haftalığım dün doktorum göbek fıtığı olduğunu söyledi.Bu durum bebeğime zarar verir mi ?kilo alımına falan..bir de doğumdan sonra geçer mi göbek fıtığım? Çok üzüldüm başına gelen varsa lütfen yazsın
Gevrann Meltem_goksenin şu an yengem hamile ve geçenler de göbeğinin acısıyla hastaneye gitti. Göbek fıtığının olduğunu öğrendi. Bebeğe herhangi bir zararı yok doğumdan sonra geçmezse küçük bir ameliyatla alınıyormuş zaten.
Meltem_goksenin Gevrann problem ameliyat olunması😢😢ben hamile kslmadan kist ameliyatı olmuştum ..iki hafta sonrası hamile olduğumu öğrendim..acaba ondan mı oldu dedim😢 keşke geçse doğumdan sonra..
Meltem_goksenin elifiii ağır hiçbir şey kaldırmıyorum ki😢 yemek yedikten sonra şişio ..ama acı vermio ..
Ahsenveannesi Meltem_goksenin canim acin yoksa endise etme cok kisa bir operasyonla hallediliyor bebegede hicbir zarari yok
Meltem_goksenin Ahsenveannesi işte benim biraz ameliyat geçmişim var da.artık korkuyorum tüm operasyonlardan ..dua ediyorum bebeğim doğduktan sonra geçsin..