Nurcanben Mryy01 evet doğum kontrol hapiyla düşüyormuş ya doğru gebelikte kayboluyor kendiliğinden ama şanssızlık ya bendeki kaybolmamisti sıkıntı yarattı bana ben sadece oksapar 4000 lik iğne kullanıyorum
Mryy01 Nurcanben istanbulda mı ikamet ediyorsunuz doktorunuz kim acaba? Ben henüz hamile kalmadan gende pıhtılaşma çıktığı için coraspirin verdi ama şuan inanın çok korkuyorum 2 kere kürtaj olduktan sonra ya sağlıksız olursa ya kist engel olursa diye
Nurcanben Mryy01 evet İstanbul’dayim Melih Bestel doktorum yani benim dediğim gibi pıhtılaşmam varmı hiç bilmiyorum herhangi bir test yapmadım tedbir amaçlı vurulmaya başladım iğneyi ama tabi önce Allah’ın taktiri sonra da o iğne sayesinde bence şuan gebeliğim sağlıklı ilerliyor sakın umutsuzluga kapılmayın bende olmicak sürekli düşük yapcam diye düşünüyordum ki siz test yapmışsınız pıhtılaşma kesinleşmiş önlem aldıktan sonra inanin ki hiçbir şey olmaz 🙏 ben gebe olup gidince kisti öğrenmiştim gebelikten önce de varmiydi o kist bende hiç bilmiyorum
Mryy01 Nurcanben hangi hastane acaba önerirmisiniz? İnsallah kisti yok etmediğime pişman olmam henüz gebe değilim kalmama engel olmaz dediler ama bilemiyorum tabi
Nurcanben Mryy01 İstanbul Esenyurt Esencan Hastanesi yani doktorum iyi öneririm 🙏 yani aslında kisti önce tedavi edip sonrasında daha sağlıklı bir şekilde gebelik düşünmeniz daha iyi olur
sevenanne AysenurSerinn Kan sulandırıcı kullanıyor muydun canım. Benimde düşüklerim var bu gebeliğimde iğne, duphaston, kan sulandırıcı, decavit kullanıyorum. Dün kalp atışlarını duyduk inşallah bir sıkıntı olmaz