Zeliha61 Alyatospik Alyatospik ay bence az olmuş zıbın özellikle çok giydirilir kusuyorlar veya kakaları çıkabiliyor tulum da az olmuş bence canım 🤗 benim fikrim
senanur Alyatospik uzun kollu zıbının bolca olsun canım tulumda şu an benim en çok kullandığım kıyafet bebeğim için bana sorarsan 1 tane yetmez çok kusuyolar ve kakaları hemen geçiyor çok sıvı olduğu için he birde bu mendiller var ya e bebekte çoklu satılıyor onlardan da bolca al bence
Fbd Alyatospik alt üst takım bana da al diyorlar bende alt üst takım bakmaya başladım zıbınları iç atlet olarak giydirirsin kol bebeği olacak diyorlar ya bu alış veriş işi beni bozdu hiç böyle hayal etmemiştim doğduktan sonra sanırım istediğim gibi alacağım çünkü şuan ne giydireceğim tam bilemiyorum 🤣
Fbd Alyatospik insanın kafası karışıyor demi zıbın ve alt aldım ben ayaksız ayaklıları uzun süre kullanamazsın dedi arkadaşım bugünde misafirliğe bir arkadasım geldi zıbınları atlet gibi giydiricen içte kalacak çocuk üşür üstüne alt üst takım al dedi bi arkadaşım külotlu çorap al bacakları inçe oluyor giydirdiklerin sarmıyor üşüyor bacakları dedi sanırım lahana gibi saracağım çocuğu işte tecrübesiz olunca öyle oluyor canım malesef
ebru23 Alyatospik dogum ne zamana yakin mi kisin kurumuyor diyolar hep bez sizdiriyo diyodu bi anne burda
Annem Alyatospik hediyeler genellikle büyük bedenler geliyormus.. Evet yenidoganlar cabuk buyuyorlarmis cok almayin diyorlar ama kiyafetlerini cok cabuk kirletiyorlar kusarak çiş yaparak terkeyerek O yuzden biraz daha artirilmali bence cok abartilmadan tabi
mehtap28 Alyatospik canim 1 tane 5li hastane cikisi 1 tane 10lu hastane cikisi (ilk dogdugunda hemsireye veriyosunuz) Bol bol zibin ve patikli alt almalisin ayrica bir kac tane de yelek alabilirsin kalin tulum ve bolca corap ilk aklima gelen bunlar :)
Alyatospik mehtap28 5 li hastahene çıkışı dediğiniz 0-3 aylık şapkası eldiveni üstü altı olan değil mi
Ayseee07 Ezgi14 bende sizin gibi almayı düşünüyorum çünkü bebeklerin sağına soluna belli olmuyor kusuyor bez taşabiliyor kışın bide çok zor olacak kurutması
Hilalburak Sevgili anneler bende ne alacagini bilemeyenlerdenim bana da bir liste verirseniz cok sevinirim bezi bile 0 3 aylik fln mi alacagim yoksa direk yeni dogan diye mi bilemiyorum