Babyboy Kim ilgileniyorsa bir el atılsın bu kadar reklam olur mu bu postu hazırlarken n bile 3 reklam bekledim zaten kafa dağıtmak için giriyoruz iyice ipin ucu kaçmış
Tubatgn Babyboy Şu an genel sıkıntı var. Ekip arkadaşlarımıza ilettik. Geri dönüş bekliyoruz. Reklamlar için dilerseniz ekran saati görünür bir şekilde ekran kaydı alıp tarafımıza mail atın. Bu şekilde daha hızlı çözüme kavuşuyor. Sizden yapılan geri dönüşler sayesinde 😊 biz@mutluanneleriz.com
MaviK Babyboy ya valla bıktım üye oldum olalı bu sıkıntı var ve neredeyse 5 haftadır buradayım her defasında genel bir sorun var ekiplerimiz çalışıyor diyorlar. Hiç bir çalışma yapıldığı yok midem bulandı ya . Uygulamaya girip çıkıyorum okuduğum başlığı kaybediyorum. Bir reklam olayını haftalardır bir ekip nasıl çözemiyor ben anlamıyorum ya da çözülmek mi istenmiyor ?
Lenaaaa Babyboy gerçekten insan girmek istemiyor artık reklamlardan. Tam bir şey okuyorken bir anda reklam çıkıyor insanın okuma hevesi kalmıyor
Babyboy Tubatgn görüntü olarak diyorsanız saat gözükmüyor çünkü reklam geldiği zaman tüm ekranı kaplıyor
Tubatgn [silindi] O reklamlar tekrar ederse ekran görüntüsünü tarafımızda mail atmanızı rica edebilir miyim annemiz? 🌺 biz@mutluanneleriz.com
[silindi] Tubatgn kusura bakmayın sürekli bizim göndermemizi istiyorsunuz, sorun belli ekip çözsün durumu 🙏🏻
Tubatgn [silindi] O bahsettiğiniz reklamları görmeden ekip arkadaşlarımız sorunu çözemiyor maalesef annemiz sizden istememizin sebebi bu 😊
as_af Reklamların çıkması dert, o reklamları geçememek atlayamamak başka dert. Geçmişi temizleyip sıfırdan giriş yapmam gerekiyor uygulamaya ben de girmemeyi seçiyorum
MucizemGel Su an bile okumaya çalışırken 2 kere cikti. Aha şuan gene cıktı oldu 3. Yemeksepeti antipatisi olusuyor
ozgem_34 Gerçekten çok büyük bir sıkıntı neden önüne geçilmiyor acaba bizden kayıt ekran görüntüsü isteniyor ama ekibin bunu detaylı görüyor olması lazım
ozgem_34 Babyboy bende denedim olmuyor canım çok sıkıldım okuyamıyoruz hiç birşey komple kapat geri gir vs saçmalık valla