1Gunes busranur_19 kuzum bende 32+3 de idrar tahlili verdim sarı akıntı enfeksiyon benimde var doktora görünmekte fayda var bol su için. Enfeksiyon oranı da önemli çünkü benim ki yüksek değil ama var yinede
CeydaST 1Gunes kaşıntı ya da ağrı yapıyor mu enfeksiyon. Bende de akıntı var 2 gündür de vitamin sarısı gibi ama söylemedim doktoruma daha. Kaşıntı ağrı yanma yok
1Gunes busranur_19 21 inde randevum ama dikkat ediyorum şu an enfeksiyon azalmaya başladı gibi suyu arttırdım iç çamaşır ı günde 2 kez değiştirmeye başladım
busranur_19 1Gunes Ben su çok içen biri değilim bugün biraz fazla yürüdüm acaba ondan mı diye korktum ama enfeksiyon deyince siz rahatladım yine de
1Gunes busranur_19 enfeksiyon oluyor kuzum dikkat etmek lazım açık sarı benim akıntım da bol bol su içip iç çamaşırı temiz tutmaya özen göster.
Aynenkanka Benim hamileliğin başından beri var 5 farklı fitil kullandım vajinal krem kullandım vs ama yok aynı sorun bende de var en son doktorum organik elma sirkesi ile yıka demişti henüz denemedim
Elvancn Aynenkanka benim de var akıntım geçmek bilmiyor sizde vajina içi ağrıyo gibi bir his var mı içi yaniyo gibi geçmiyor sarı akintim antibiyotik 1000 ilk yeni bitirdim bir kutu hala var
1Gunes CeydaST bende agri kaşıntı yok fakat akıntı vardı biraz enfeksiyon çıkmış doğum yaklasitgii için önem almak iyi olacak diye düşündüm.