Bebekliannee merhaba dün detaylı ultrasona girdim reyhan hanımda oda da üç kişiler reyhan hanımdan önce erkek bir asistan bütün ölçümleri yapıyor onlarda bilgisayar dan takibini yapıyorlar ikili üçlü testimi sordular ölçüler alınırken kilom boyum kaçıncı gebeliğim olduğu daha önce ameliyat olup olmadığım detaylı soru sordular ben yaptırmamıştım testleri işlem bitince onun için imza attım ölçümler bitince reyhan hanım geldi baktı tekrar bakarken hiç bilgi vermiyorlar bu arada eşimiz de içeriye giremiyor bilginiz olsun baktıktan sonra annesi kalbini göremedim sen yarın bir daha gel dedi bende hocam beyoğlundan geldim dedim bugün olmaz mı 14:00 te tekrar bakalım o zaman burda ol dedi bu arada 11:50 gibi girip 12:40 gibi çıktım baya uzun sürüyor yemek yedim namaz kıldım arada hareket ettim tekrar girdim ultrasona ama bizim oğlan yüzü koyun yatıyormuş yine göremedi kalbini yarım saat boyunca yürü dedi yangın merdiveni varmış orayı gösterdiler in çık biraz tempolu olsun dediler dikkat et düşme dediler limonata içtim birde rahatsız olsun diye tekrar girdim tekrar önce erkek olan asistan baktı dönmüş dedi sonra reyhan hanım geldi yine e dönmemiş ki bu dedi 😅 neyse 3. De gördüler %80 sağlıklı %100 ü Allah bilir dedi bu arada odaya girip çıkanlar çok fazla oluyor hastane çalışanı da geliyor hastada bende tabi fazla vakit geçirdim odada :) ama ultrason kağıdı vs verilmedi onlar bakarken zaten biz görmüyoruz çekimler raporlanıyormuş kendi drumuza gösteriyoruz sonra bu şekilde oluyor :)