Aysenur426868 Bu su ile eriyen tozlu ilacı kullananlar yazabilirmi yorum magnezyum degilmi bide faydasını görüyor musunuz vajina ağrım varda bide ellerimde uyuşma
Melisyusuf Aysenur426868 ben kullanıyorum bazen faydasını görüyorum bazen görmüyorum ama ben günde 1 tane içiyorum çok ekşimsi bir tadı var bazen mideme dokunuyor o tadı
Xsare Aysenur426868 ben kullandım bebeğin sertleşmesine iyi geliyordu vajina ağrısını çok az hafifletmişti bitti yazdırmayı unuttum am araştırdığım da bu ilaç yasaklanmış bazı yabancı ülkeler de başka bişey isticem inşallah magnezyum olarak
Aysenur426868 Melisyusuf evet bide az şekerli gibi ağzında değişik tat oluşuyor gibi sizin ne şikayetiniz vardı bacım doktor ne için yazmıştı size
Aysenur426868 Buse-ozdmr bende aynı vajinam ağrıyor sürekli ellerim deki uyusmada geçmiyor acaba hangisi iyi magnezyum olarak 5 gün sonra randevum var diyim bari ilgilenirse tabi 🙄🤣
Melisyusuf Aysenur426868 benim bi ara kanamam oldu bide ikiz gebelik olduğu için bacaklarım da ağrı oluyordu onun için yazdı
Buse-ozdmr Aysenur426868 kesinlikle değiştir bende değiştitiricem 2 bucuk aydır onu kullanıyorum ağrıları dindirmek yerine daha çok sanki arttı😂
Xsare Aysenur426868 internette okudum ben de fareler de felan hasar vermiş kansere yol açıyormuş sanırım yasaklamıslar ama nekadar doğru bilemem yani internette bakarsanız çıkar zaten