Gonca4297 Kızlar aşırı derecede sıcak basması ve mide bulantısı var 7 haftalığız. Acile gitsek serum takarlar mı herhangi bi zararı olur mu? Bu durumu yasayanlar var mi aranizda?
Zynp-1 Kuzum artık mide bulantın olacak maalesef 4. Aya kadar sürebilir de hergün serum yiyemezsin öyle diyim :( zor bi süreç Allah yardımcın olsun ama aşırı aşırı kötüysen bi acile git
Zynp-1 Gonca4297 benim de o zamanlar başladı 1 2 hadi sürdü sonra kesildi ❤️ öyle de olabilirsin kusmaktan çekinme çünkü anca öyle rahatlıyorsun yağlı baharatlı şeyler yememeye çalış bebeğin için değer ❤️
Gonca4297 Zynp-1 Hicbir sey yiyemiyorum ki beslenemiyorum şuan ac ac yatıyorum sadece su dahi içemiyorum cok kotu bulantim var ve her zaman kusamiyorum karnim kasiliyo agri giriyo :/ Ne yapmam gerek bilmiyorum hangi ilaci kullanmalym
Gonca4297 Ervablog Devlet hastanesine gidiyorum malesef doktorun numarasi yok. Kontrole de daha var o yuzden sormuştum teşekkür ederim
Ervablog Gonca4297 bende Aynı durumdaydım su bile içemiyordum sıvı sabunla elimi yikayamiyordum.doktora sordum ilaç önerdi düzenli kullanıyorum ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum. Kafama gore size ilaç önermek istemem 🙏
Gonca4297 Ervablog Estağfirullah kafama gore icmem zaten merk etmeyin teşekkür ederim:) Siz kac haftaliksnz
Ervablog Gonca4297 10 haftalık suan benimkide 🤗 geçmiş olsun sizede. Benim ikinci gebeliğim hiç boyle bisey yaşamamıştım çok zor bi durummuş
Gonca4297 Ervablog Teşekkür ederim allah bağışlasın sizinkileri de benim ilk gebeligim asiri tecrubesiz ve caresiz hissediyorum kendimi gun icinde asla.kalkamiyorum yemek vc harici ve uyuyamiyorum hicbsklde asiri derecede zormus :( Allah yardımcımız olsun insallah