Ozkanzynp 22 haftalık hamileyim sırt üstü uzaninca nefesim kesiliyor gibi oluyor bu durumdan vokrahatsız oluyorum İlk gebeligimde son aylarında yaşamıştım böyle bı durumu Çok erken değil mi Nedenini bilen var mı🙏😔
Begumd Ozkanzynp sırt üstü uzanmamalısınız gebeliğin belirli haftalarından sonra önermiyorlar tansiyonunuz oynayabilir. Bebeğe kan akışı azalabilir o yüzden olabildiğince yan yatmalısınız
Rabia04_09 Ozkanzynp Bende lu an 20+5 haftalık hamileyim bende de durum aynı zaten sırt üstü yatılması tavsiye edilmiyor kan akışını yavaşlattığı işin. Bebek baskı yaptığı için rahat edemiyorsunuzdur
omrumm Nedenini bilmiyorum ama bende de oluyor ben 27. Haftaya gireceğim daha da şiddetlendi artık yatakta yan dönüyorum ama sorsan kaç kat merdiven çıkmışım gibi oluyorum
Begumd Ozkanzynp hayır canım benim doktorum 18 haftada uyardı beni şu an 23 haftalığım bende bide sırt üstü yatınca omur iliğine baskı oluyor senin bebeğe kan akışı azalıyor kesinlikle yatmamalısın diye bir şey yok tabi bazen uyandığımda sırt üstü yatıyor oluyorum. Sonra düzeltiyorum kendimi sadece dikkat etmek gerekiyor
Ferahkabay Bende 22 haftalığım ama sırt ağrım 20 haftada başladı ve çok sıkıntı çekiyorum pozisyonunuzu sürekli değiştirin uzanın ben öyle yapıyorum Allah yardımcımız olsun ☺️
Ozkanzynp Begumd anladım canm teşekkür ederim Demekki yaşayan var olabilen bı durummus rahatladım Randevu günü doktoruma ben de sorayım bakalım o ne diyecek
Ferahkabay Ozkanzynp öyle valla gerçekten çok çekiyoruz kusması ayrı ileri aylar daha da ağırlaşıyoruz kemiklerimiz ağrıyo ne biliyim ya