Ikrmels 24 haftalık hamileyim ve karnım çok sert ve kısıķlarima ve belime ağrı giriyor ve bebeğim hep göğsümun altına toplanıyor ve oturamıyorum doğum sancısı olabilir mi kanama vs birşey yok sadece normal akıntı var lütfen yardımcı olursanız çok sevinicem
Deniz34 Ikrmels evet olabilir dün dediklerinin aynısını yaşadım sabah nişanım geldi ve akşam doktora gittik 1.5 santim açıklık çıktı hemen bi doktora görün derim ben
Ikrmels BuseBasderici belki abartıyorum diye düşünmüştüm bi soruyum da olumsuz cvp gelirse gidiyim dedim
BuseBasderici Ikrmels eğer ağrılarınız sizi çok zorluyorsa bence sabahı beklemeden acile görünün derim
Ikrmels BuseBasderici yok çok rahatsız edicek kadar değil aşırı derece de olsa beklemeden giderim zatende belimde şuan yanma var ve karnım çok sert kısımlarım da ara da bi şancı giriyor geri gidiyor
Deniz34 Ikrmels daha 24 haftalık gebesiniz çok beklemeyin ağrılarınız açıklık yaparsa geri dönüşü olmaz yani ağtılarınızın şiddetlenmesini beklemeniz doğru değil diye düşünüyorum
Elom Ikrmels canım bende 24 haftalık gebeyim senin şikayetlerinin aynısı var ve gitim erken Doğum riskim var bebeğin başı aşagı gelmiş 9 m kalmış Rahime dedi sakın bekleme hemen git