iremm2310 merhaba 28 haftalık gebeyım doktorum bebegımın ters pozısyonda oldugunu soyledı sızce duzelırmı yada duzelmesı ıcın ne yapmalıyım
Hzlhakko iremm2310 bu forumda son haftada bile normal doğuma dönenleri gördü bu gözler 28 hafta cok erken tahmin etmek için hoş benim dönmedi sezeryan oldum ama sizde aynı olacak değil
180720 iremm2310 düzeliyor kuşum o ilk zamanlar benimde hep popo gelişti son iki kontroldür baş geliş daha kaç kere döner bebişin doğuma kadar 😇
Merymery06 Flyy siz döndüğünü hissettiniz mi . Usg muayene de mi göründü. Haftası büyük olunca hissedilir diyorlar m bende 34 +1 im dönmesini bekliyorum
Ledeyna21 iremm2310 ters derken bunun için çok erken daha 32. Haftadan doğum gününe kadar doğum pozisyonu alma ihtimali var nasıl bu kadar etken teşhis koyabilmiş
ceren8 Rege21 artık dönmeyeceğini mi söyledi doktorunuz bende en son 37. haftamda gittim bebek yan duruyordu halen hareketlerini yan olarak hissediyorum
Flyy Merymery06 Yok canım yapmadım zaten ben isteğe bağlı sezeryan istiyorum galiba istemeyince oluyor 😄😄