A-mine Previa li bir anne olarak 37.haftada kizimi dogum yaptim 2021 de ..Her previa yazisini gorunce yazarim sizlere de moral olsun..internet cok korkutuyor cunki..Plesenta yukari cikmamisti ve tam olarak rahim agzini kapatmisti…iliski kesinlikle yasak..agir kaldirmak egilip kalkmak fazla yuksege uzanmak hepsini soyledi esimin yaninda doktorum …Ani kanamalar yasayabilecegimi vs hepsini anlatti.. Ama dikkat ederek her isimi kendim yaptim cunki 4 yasinda bir kızım vardi ..ev supureceksem kendimi yormadan koltuktan koltuğa oturarak supururdum öyle boyle sifir kanamasiz 37.haftaya kadar geldik…Genel anestezi ile sezeryan oldum..olasi durum icin kan hazirlanmis her sey hazirdi .Anestezi vurulmadan doktorum ilk defa o zaman her sey cok guzel gececek ameliyatinda fazla kan kaybi olabilir buna bagli yogun bakim surecin olabilir ama bunlar sadece olasilik biz her seyi hazirladik her sey cok guzel gececek dedi..Gerçekten cook guzel bir ameliyat olmus kana ihtiyac bile duymamislar…bebegim 3850 gr 52 cm dogdu hemen odaya getirdiler ..hic caninizi sıkmayın endişe etmeyin ben gebelik boyunca hic kafama takmadim cunki Rabbim ne dilerse onu yasayacaktim hep guzel seyler dusunun guzellikler sizleri bulsun insaallah…