umranismail2018 Merhaba yenidoğan bebek kıyafetlerini nasıl yıkıyorsunuz renklileri ? Soluyormu ? Bir takım var pembeli beyazlı bir takım var sarılı siyahlı ? Solmaması için ne yapmam gerek
2022bebeki umranismail2018 Renk ayırıcı mendil aldim ben rossmandann. Açık renkliler,koyular ve beyazlar olarak ayirip yikadim her birinin içine de mendilden attim hiçbir sorun olmadı
Edafmo umranismail2018 canım zaten 30 da yıkıyoruz o yüzden solma ihtimali çok düşük bi ihtimal. Ben renklilerle bembeyaz olanları ayırdım yıkadım sadece hiç bişey olmadı
Karman34 umranismail2018 ben 30 derecede yıkadım hızlı programda beyazları ayrı renklileri ayrı siyahları ayrı yıkadım
3babyannesy umranismail2018 ilk kez yıkama olacaksa öyle canını çıkarır gbi 60 derecede 1 2 saatte yıkamadim cnm 30 derecede 35 dk yıkandı tozu gitti ilerisi için diyorsan mendil diyolar ondan bende Alcam
Dila5 Renk koruyucu mendiller var makinenin içine çamaşırlarla bi tane mendil atabilirsiniz solan çamaşırları ya da renklerin birbirine karışmasını önlüyor
2022bebeki umranismail2018 Evet 1 tane çamaşırların içine atıyorsunuz. Az çamaşırda yarısını kesip attim