Greenmomy Sinem0135 bende 6+2 deyim. Bulantı olmadı henüz. Bel ağrım var sadece çabuk yoruluyorum sanki. 2 gün önce vajinal ultrasonla bebeği ve keseyi gördük çok şükür 🙏🏻 kalpte atıyor ama şuan küçük daha sonra dinleyelim dedi doktorumuz 🤗
Sinem0135 Poncik38 hmm benimde hiç ağrım yokdu kasığıma hafif ağrı girmeye başladı sanki orada damar atıyor gibi
Mlke987 Sinem0135 benimde öyle ya bişey zonkluyor böyle sanki sağ tarafım ara ara giriyor zonk zonk ediyor 🙁
Sinem0135 Mervesultan inşallah hepimiz sağlıkla bu süreci atlatıp kucaklarımız a bebeklerimizi almak nasip olur 🤲🏻❤️
Sinem0135 Greenmomy benımkini 2 saniye dinledi duydum fazla odaklayayıp dinletmek istemiyorum dedi . Haftaya tekrar dinlemek nasip olur inşallah. 🤲🏻❤️
Marly21 6+1 keseyi 7+1kalp atışı ve bebeği gördüm şükür aşırı mide bulantısından prilama başladım 2 gündür şimdi daha iyiyim
Minik36_ Slm.kizlar ben de 6 haftaligim gecen hafta doktora gittim bana folik asit verdi bulantim cok yok ama sifir yeme icme su bile icmek istemiyorum dogru duzgun bisey yiyemiyorum ne yiyorsam zorla yiyorum ki basim donmesin bunu yasayan var mi
Sinem0135 busratekcn benım ilk kese de vajinal bakıldı . Canım benim en son beta değerim 55. Bini geçmişti
Sinem0135 Mlke987 aynn canım benim de knammam dan ötürü haftaya tekrar gidecem ben kontrole . İnşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz . Bebeklerimizi 9 ay sonunda sağlıkl kavuşuruz inşallah ❤️🤲🏻
Mlke987 Sinem0135 sizinde mi kanamanız var benden de bugün hafif geldi doktora gittim progesteron verdi doktorum inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur AMİN🙏🏻🙏🏻
Sinem0135 Mlke987 aynn kuzum benim baya yoğundu . Hem vajinal hem ağızdan hemde iğne kullanıyorum. Haftaya o yüzden tekrar gidecem . İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz 🤲🏻❤️