Aselsmoms 1aysekaplan canım ben suyunun geldiği gün doğumumu yaptim ilk doğumumdu benim de kendi sancılarımla ilerledim sonra suni verdiler suyun geldiği halde nasıl eve yolladılar başka hastaneye git canım çok tehlikeli
Seydacavdarr 1aysekaplan bacım sen sürekli spor yap sıcak suya gir bolca hurma ye bi an önce artsın sancın su yun belki fazlaydı birazı geldi ama ya sen farketmeden azar azar devam ederse. O yüzden hızlandırmaya çalış süreci. Rabbim kolay doğum nasip etsin
Seydacavdarr Meltemyll sizi görünce heyecanlanıyorum, çok kolay doğum yaparsınız inşaallah benimde son 18 gün
zeynepaylaipek Meltemyll rabbim yardimciniz olsun inşallah sancı çekerken hepimize dua edin Allah’ım saglikla kavuştursun yavrunuza
zeynepaylaipek 1aysekaplan valla bana da değişik geldi iki gün önce doğum acildeydim oraya bir kadın geldi suyu gelmiş belli sancı falan yoktu kadında onlar konuşurken duydum su geliş zaten otomatik yatış vericez diyorlardı kadını yatisa hazirliyolardi orda
Meltemyll Doğurdum arkadaşlar bebeğim biraz ufak o yüzden kuveze alındı kakasini yapmış enfeksiyon riski var dua edin bebeğime 😍
1aysekaplan Amin kizlar hepinize teşekkür ederim özele gitttim bir sıkıntı yok suyun yeterli dedi sancın çoğalana kadar evde bekliyebilirsin tekrar su gelirse yada kan hemen hastaneye vit bol su iç ve istihrat et dedi