Hamileanne Serdile canm her tuvalete gittiğinde elma sirkesiyle yıkan bütün mikrobu öldürüyor bi kaç güne geçiyor enfeksiyon doktor tavsiyesiyesi 🙂 pet şişeye koy suyla seyreltir
DamLaa Kubra_ali evet lekenme için verdi progestanı, idrarla alakası yokmuş lekelenmemin, idrarım temiz çıktı
Kubra_ali DamLaa peki lekelenme sebebi söyledimi doktor ultrasonla bakti sorun yok dedi 5+5 hafta ligim sebeb söylemedi neden olabilir aceba
Kubra_ali DamLaa fitil değil küçücük yuvarlak bi ilaç ağız yolu ilede alınıyormuş ama etkili yol diğer yol kullanması çok basit ben rahat kullanıyorum umarım benim lekemde kesilir😑😑
Serdile DamLaa hayır yanı ben zorlanmadım yatmadan once ıyıce gerıye ıtıyorudm yatıyordum.sbaahta alıyordum aynı skıl kalkmıyordum 1 saat .bır ıkı gune kesılır ınsallah
DamLaa Kubra_ali canım doktorun bişey söylemesi için cok erken biraz zaman gerekiyor, yatma imkanın varsa sürekli yat su içmeye bile kalkma
Obiranneadayi Ben uremeli idrar enfeksiyonu yasıyorum çok zor ama antibiyotik tedavisi hemen baslanmali
Kubra_ali Serdile anladım teşekkür ederim şükür benim de bugün kesildi ama kutuyu bitir demişti ebe ama hiç kullanmak istemiyorum 😑