esmerella37 ben sana sürecimi ayrıntılı anlatayım canım. 1 seneyi geçti ben korunmuyorum çocuğum olmuyor dediğinde de seni yönlendiriyorlar zaten. Biz üniversite hastanesine gittik. Aslında aklımızda yoktu aşılama yaptırmak sadece nasıl bir yol çizebilir diye danışmak istedik Profesöre. Biz önceden bütün testlerimizi olmuştuk. Doktor bize değerlerimizin çok iyi olduğunu ama çalışma tempolarımızdan dolayı olamadığımızı söyledi. Bu şekilde eğer beklersek bir 5 seneye kadar çocuğumuzun olabileceğini söyledi. Ama dedi neden kendinizi bu kadar yorasınız gelin aşılama yapalım ben tutacağını düşünüyorum zaten devlet size hakta veriyor dedi. Sonra biz böyle bir yola girdik bir kaç tane test istediler hepsini yaptırdık. En son reglimün 3. Günü tekrar profesör gördü yumurtalıklarıma baktı Gonal-F diye yumurta geliştirici iğne verdi. 1 hafta ben bunu göbeğimden vuruldum. Ertesi hafta da gelişip gelişmediğine baktı ve bir tarih ve saat verdi Ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmak için. Çatlatma iğnesinden 2 gün sonra da sabah gittik eşim örnek verdi öğlene doğru da bana enjekte edildi. Ağrısız sızısız bişey.