Kayaozge Meloo35 Ben dilediğimce yiyorum 😮💨 ilk haftalar da kilo almıyordum öyle giderim sandım alıştım ama şimdi 70’lere çıkacağım hala durmuyorum yiyorum
gozdetrhn Meloo35 dikkat ediyorum diyetisyene gidiyorum 🥰 en önemlisi hamur işi ekmek yememek bol su içmek ve spor tabi
Merve1612 Meloo35 2 gün dikkat ediyorum sonra yine bırakıyorum çok zor cidden kontrol etmek 33 hafta 10 kilo aldım
2022bebeki Meloo35 Dikkat ediyorum bebeğe kilo bana yük olmayacak ağırlık yapmayacak kadar besleniyorum 🐣
Hayatanne 24 haftalık hamileyim 2 hafta öncesine kadar hamile kaldığım kilodaydim son 2 haftada 6 kilo aldım
35-altinkalp Kontrolü kaybettik 😂 ben hiç etmedim sadece çay kahve asitli içecekler ve bitki çayı içmiyorum birde sakatat sucuk salam sosis yemiyorum. Kalan her şeyi yiyip içiyorum 🙈
z2944 Meloo35 bende çok dikkat ediyorum diyetisyene gidiyorum, iki haftada beş kg verdim hatta zaten vermem gerekiyordu yormayacak sekilde yuruyus ve diyet 🙏🏻🙏🏻
MinelHaapy Bende 25 haftalığım dikkat ediyorum diyetisyene gidiyorum kendimi zorlamayacak şekilde besleniyorum
dilaraaygun2234 MinelHaapy 92 ile hamile kaldım ilk aylarda 3-4 kilo verdim 28. Haftadayım 92.45 sonuna kadar böyle gidebilsen keşke bebişin kilosunda gayet iyi artıyor
_Pinar_03 17 hafta olduk 800 gram almışım sadece. Tipimde kilo almaya müsait yani şimdiye aygaz tüpü gibi olurum diyordum 🤣