Zeynepozcan Merhaba anneler sat 7 aralık 5 ocak da beta 676, 10 ocakta 8063 betam sanki çok artmış gibi geldi bana acaba çoğul gebelik olabilir mi?
Mysmrt Zeynepozcan evet canım nerdeyse olması gerekenden iki kat fazla artmış genelde fazla artınca çoğul gebelik olabilir diyorlar hayırlı uğurlu olsun tekse de çoğulsa da☺️
arirangg Zeynepozcan Evet fazla artmış. İkiz olabilir ama youtubede bir doktordan dinlemiştim. Beta fazla artarsa mol gebelik olabilir, demişti. Tabii ki korkutmak istemem canım belki de her şey normaldir ki inşallah öyledir. Allah hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin
Sinem0135 Zeynepozcan kuzum arada 5 gün var o yüzden normal artmış . Bir de çoğul gebelik betaya bağlı olmuyor . Herşey gönlüne göre olsun ❤️
Zeynepozcan Mysmrt ters bir durum yoktur dimi çünkü daha ilk muayeneye yarın gideceğim daha önce bir kürtajım var içim içimi yiyor
Mysmrt Zeynepozcan yani o kadar bilmiyorum ama benim betam da hızlı yükselmişti bana da ikiz olabilir demişlerdi ama tek çıktı. Onun dışında hızlı yükselmesi bir sorun mudur bilemiyorum
arirangg Zeynepozcan İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Doktoruna da sorarsın beta değerini zaten