Gozdeerdem Kızlar emziği Philips Avent aldım ultra Air ama biberonda çok kararsız kaldım Philips mı alayım Dr.browns mı bilemedim tavsiyeleriniz nelerdir.??
Mariaisa Gozdeerdem canım İnan hepsi aynı hiç bir farkı yok antikolikmiş bilmem neymiş ablam 4 çocuk büyüttü nuk marka ile bende ilk oğlumda suavinex ve Philips aldım ikisinde aynı . Şimdi hamileyim nuk marka aldım biberonu🙄
Glitter Gozdeerdem bence doktoruna danismalisin. Belki en baslarda ihtiyacin olmayacak. Ben ne emzik me biberon almadim
denizefe bence ılk asamada ıberona emzıge ck fazla pralr vermeyın her cocuk her emzıgı her bıberonu almıyor bız neler aldık denedık en son 4tl lık emzıgı tuttu 😂
Aysegul20 ben avent aldım ikisini de ama doktorum kesinlikle biberon emzik kullanmıyoruz dedi. emzireceksin dedi. bende emmezse ya da süt gelmezse diye aldım dedim kaşıkla vereceksin emzik biberon vermeyi kesinlikle tasvip etmiyorum demişti. şimdilik öyle aldığım la kaldım
Hayta Oğlumda hatırladığım kadarıyla eger erken dönemde biberon verirseniz rahatlığına alışıp anneyi istemiyor. İlk dönemler suyu bile çay kaşığıyla vermiştim. Emzik durumuna gelince her emzigi deneyip sadece bakkalda bulunan 1tl lik fatos emzigi beğenmişti sonra biberona geçince nuk emzigi kabul etmişti
Filizsmh Benim oğlum erken doğdu 35 haftalık sütüm hemen gelmedi çok ağladığı için biberonla mama verdiler hastanede ilk başta. Oyüzden ben yine lazım olur diye avent in küçük biberonundan aldım.