Kayrakusum_0 Aşıyı bugün oldum kolumda hafif ağrı var ama kolumun ağrısından ziyade çok halsiz hissediyorum ve midem çok bulanıyor şu an sizde de oldu mu bu durum
Yasohamza Kayrakusum_0 aynı başlığı az önce bende açmıştım benim gibi olanlar varmı diye merak ettim aynı durumları yaşıyoruz aşırı halsiz yorgun hastalıklı gibi oldum araştırdım 24 ila 48 saat içince geçiyormuş
Tugbaakcy Kayrakusum_0 kaçıncı haftada oldunuz acaba? Bende 18 haftalığım ebe 19 civarı ara dedi ama bu haftalarda olanda varmış, zamanını da geçirmekten korkuyorum bilgi verebilir misiniz
Htcsnmz03 Kayrakusum_0 ben pazartesi oldum bugün yeni yeni kendime geliyorum kolumun ağrısından öldüm bildiğin hasta oldum çok zor geçti ama geçti çok şükür
sevda_yldrm Kayrakusum_0 bende bugun sabah oldum bacaklarım çok ağrıyor kolumda aynı sekilde eklem ağrısı çekiyorum resmen
Yasohamza Kayrakusum_0 ay inşallah kemiklerim ağrıyor resmen ama demekki bi tepkime gösteriyor vücut hemşirede bilgilemdirmedi bi parol içtim en zararsız o en azından hafifledi
Kayrakusum_0 Valla az önce kustum ve saatler öncesine kadar hiçbirşeyim yokken afedersin ishal olmuşum yediklerimden desem aynı şeyler inşallah geçer bir an önce bana da doktor ebe falan hiçbirşey söylemedi