DonatAysegul Kızlar 16 haftalık hamileyim ogluşumu hissedebilirmiyim var mı benim haftamda olup hisseden Nasıl birşey Nasıl oluyor çok heyecanlıyım 😍❤
Haticeyildiz DonatAysegul ben 20 haftaliktim ilk hissettigimde icinde misir patliyomus gibi oluyo pıt pıt atiyo 😀
Eliftotree DonatAysegul ben 16+3 te ilk defa hissetim canım ama çok çok konsantre olman lazım sessiz sakin bir ortamda daha fazla hissediliyor ilk başlarda bide 47 kiloyum onun da avantajı var sanırım 😊😊
1PrensAnnesi DonatAysegul ilk bebeklerde 21-22 haftaya kadar yolu var cnm ben 17.haftada hissetmştm sanki bşi patlıyo içinde gbi pıtır pıtır seğerir😍
Haticeyildiz DonatAysegul normalde kimse hissedemez bu haftalarda belki ikinci gebelikte hissedilebilir sabret azcik daha 😊
DonatAysegul Haticeyildiz sabrediyorum Can'ım heyecanla ama hissedenler oluyor diye duymuştum ondan biraz sabırsızım 🤗
JuniMom Bende çoook merak ediyorum. Bizde 16+1 olduk bugün 😍 inşaallah en kısa zamanda hissederiz canım 🙂
Huzur DonatAysegul ben hissediyodum ama çokkk az nadir 🙄 şuan 18 haftalığım bu hafta tam hissetmeye başladım yemek yiyince sırtımın üstüne yatıyorum 5 dk sonra minik tekmeler 😍 çok güzel bi duygu 🙌🏻