elma111 gebelik sekeri olup kacamak yapan yokmu hic insulin vuruluyorum simit bile yiyemiyorum korkumdan ama canima tak dedi😂
Oznr elma111 sekerinizin olmasinin belirtileri neler bende bunu merak ediyorum test yaptirmadim cunku de 😊
Minikus elma111 bugün birazcık bende kaçamak yaptım çünkü şekerim düştü ben insulin kullanmıyorum diyet verdi doktor
mrymdnr elma111 Bende insülin vuruluyorum ve nefsime hakim olamıyorum öncesinde tatlı düşkünlüğüm yoktu yemezdim ama şimdi kendime hakim olamıyorum:(
busraaozann Oznr ağızda sürekli kuruluk değişik bi tat ve su içme isteği. bide yükseldiğinde ateş basması oluyor bende
elma111 Gul_hamad yiyormusunuz peki sekerli seyler ben 36 olacam ama korkuyorum cok yiyemiyorum ama nasil canim cekiyor anlatamm
Gul_hamad elma111 az da olsa yiyorum. Canim cekiyor (( hamilelikten önce çikolata fazla yemeyen ben simdi nasıl istiyorum anlatamam)))
Buse_ elma111 insülin kullanıcak kadar ileri ise lütfen çok çok dikkat edin malesef şahit olduğum kötü örnekler var
elma111 Buse_ tesekkur ederim dikkay ediyorum ama bazi zamanlar etmek istemedigim oluyor ama yinede ediyorum
Buse_ elma111 ben de zor dayanıyorum markete bile gitmek zor geliyor çikolata reyonunun önünden geçmemek için ama napalım sayılı gün sabredicez
Momofthemert Kızlar bebim ilk gebeliğimde şeker yoktu bundada doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı bir hafta günde 3 kezz açlık ve tokluk ölçtüm toklumlarım normal hatta düşük sayılır ama açlık hep 100-110 arası 28 haftalık oldum daha diyetisyene gitmedim benimde diyet yamam gerekiyor ama bebeğim iri falan değil ilk oğlumda 2850 gram doğdu ne gibi riskler var tam olarak şeker kontrol altına alınmadığında 😕 yarından itibaren ciddi anlamda başlıyım bende az kaldı doğuma