Ozge11 Kulun,kula duası kıymetlidir.Sezaryen doğumum olacak.Korku ,heyecan,sevinç hepsini bir arada yaşıyorum.İnşallah sağlıkla ,kolaylıkla geçer.Dualarınıza talibim arkadaşlarım💜🌸😊 Tavsiyeleriniz varsa onları da duymak isterim.🤗
Mhrbn44_ Ozge11 sümme sebile yesserahu ayetini oku bol bol disarda seni kimler bekleyecekse onlarda okusun canim
butterfly35 Ozge11 ah ne güzel kavuşma vaktin gelmiş çok şükür 💜🤲🏻 sağlıkla hayırla gelsin minnoşun 😌
inci_tanesi Ozge11 Allah yardimcin olsun çok güzel bir doğum olur inşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına dualarda bizide unutma inşallah doğumda 🤲😍
Belinay_AliEge Canım çok şükür yolun sonuna geldin demekki Kavuşmaların en güzelini yaşayacaksın inşallah herşey çok güzel geçer 🌸 bol.bol sütlü kokulu Hasret gidermeler size ☺️ Güzel düşün herşey güzel olsun 🥰
Ozge11 Ebru_222 emossss_4 Her birinizden Allah razı olsun.Daha güzel ,hayırlı doğumlar sizlere nasip olsun inşallah 💐🤗
butterfly35 Ozge11 korkma güzelim Allah bizimle 🤲🏻 gebelikteki vesveselerden kurtulup yavruna kavuşacaksın hepimizin vaktini beklediği o anı yaşamana çok az kalmış şükret ve sevin bekle hiç korkma her şey çok güzel olsun 😍🎈 civcivin geliyoor 🐣
Ozge11 butterfly35 Doğru diyorsun canım hamdolsun bugünlere ulaştırdı Rabbim 😍Her birimize güzel hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim 💜
butterfly35 Ozge11 amiinn 💜 ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim şimdi 2. Gebelik 17.haftadayım doğum da aklına gelirse bana da dua eder misin ismim Gülçin 🥲♥️
Ozge11 butterfly35 ah etmem mi canım benim🤗💜Rabbim kucağını boş bırakmasın.Sağlıkla hayırla gelsin bebeğin inşallah