_hasretgecmen Merhaba kızlar. Doktorum bana bir ilaç verdi oda depolarda dahi bulunmadığı için eczane bana onyzd 4 Mg ilaç verdi siz hiç kullandınız mı? Öneriyor musunuz?
yanlisanlamaama _hasretgecmen zofer vermiştir onun muadili onzyd. Dilinizde eriterek kullanıyorsunuz bende bir işe yaramamıştır inşallah sizde işe yarar
Sedamete _hasretgecmen evet 4mg mını da kullanmıştım 8mgını da kullanmıştım tek etki eden o olmuştu.zoferden sonra kullanmıştım çünkü zofer bir süre sonra etki etmemeye başlamıştı.Bu arada onzydin tek sorunu acı olması ama anında etki eden bir ilaç
Nfmfksldm _hasretgecmen ben Zofer kullandım serumunu bile aldım işe yaramadı bir tek onzyd işe yaradı her sabah aldım 7 ay boyunca kusmadım çok şükür çok iyi bir ilaç🤍
_hasretgecmen yanlisanlamaama Tereddüt ettiğim için henüz kullanamadım. Doktorum da onay verdi ama araştırdığım için içim rahat etmedi.
Sedamete _hasretgecmen aç karına sabah uyanır uyanmaz alıyordum.Günde 1 tane fazlasına asla izin vermemişti doktorum ama ben onzydi sabah prilamı da akşam kullanıyordum.Başta 8mg ile başlamıştım 2-3 hafta öyle kullandıktan sonra 4mg ı da 2-3 hafta kullanıp artık sonlandırmıştım ki 5.ayda filandım herhalde canım