Bahar3521 1 haftadır boğazımda yumru takılma hissi var midemi acayip bulandırıyor. Bu neden olmuş olabilir 😔
ayseninbeybisi07 Bahar3521 benimde ilk öyleydi virüsten sanırım bu arada influenza var ben de öyle oldu sonra direk ateş vs başladı dikkat et çok inşallah olmaz sende
Sinemekee Bahar3521 bende öyleyim birşey yemişim de bi kısmı orda kalmış gibi bazen geçiyor bazen kalıyor hamilelikten mi başka birşeyden mi asla anlamadın
arirangg Bahar3521 Kaç haftalık hamilesin canım. İki hamileliğimin de ilk haftalarında bende oldu. Hatta ikinci hamileliğimi boğazımdaki o histen anladım.
Bahar3521 ayseninbeybisi07 inşallah ama iğrenç birşey 😔 sürekli birşey var sanki boğazımda ve bu yüzden yediğimi kusuyorm
Melekuygun Bahar3521 canım aynı sorunu bende yaşıyorum yutkunamıyorum acayip mide bulandırıyor geniz akıntısı o biriken
arirangg Sinemekee Bende de tam olarak öyle oluyor hamileliğimin ilk haftalarında. Ama haftalarım ilerledikçe geçti. Hatta ikinci hamileliğimi öyle anladım canım. Ben de sadece bende olan bir şey mi diye merak ediyordum
Sinemekee arirangg yalnız değilsin canım 20. Haftadayım arada bir gelip gidiyor bazen acaba birşeyi yutamadım mı falan diyorum kendi kendime
Bahar3521 arirangg gerçekten mi bende bir tek bende oluyor sandım 🥹 7 haftalığım ama ilk öğrendiğimden beri var ama berbat birşey nasıl geçti sizin ki 😔
arirangg Bahar3521 Canım ben daha hamileliğimi öğrenmeden başlamıştı benimki. Hatta dedğim gibi ilk hamileliğimde de olduğu için ordan anladım hamile olduğumu. Ama tamamen kendiliğinden geçti haftalar ilerledikçe. Şu an 12. Haftadayım.
Bahar3521 Melekuygun aynen öyle boğazım sürekli dolu sanki mide bulandırıyor peki ilaç kullandın mı 🫠
Melekuygun Bahar3521 evet prilam kullanıyorum mide bulantısı için ama hiç işe yaramadı birde eczaneden okyanus suyu aldım fıs fıs şeklinde onu kullanıyorum