Kuem Ayy post başlığını görünce resmen biri beni anlatıyo dedim 😂 ya sanki 1 bardak içsem her şey geçicek gibi ne zamandır canım nasıl istiyo ama vicdan yapıp içemiyorum eşimde izin vermiyo 1 yudum al diyo 1 yudum neyime yeter 😅
kevserky Kuem kız bnde yazmasam kimse yazmıcakmış ne kadar kola için yanan varmış. 🤗 Ben de vicdan yapıyom hep ağlayasım geliyo valla tutuyorm. eşim anlayışlı hemen alayım diyo ama yok alma diyorum 😂 buzlu su içiyorum soda felan gideriyor öyle
kevserky Canan_bgrck bnmde içim çok yanıyor buz yiyorum bazen valla korkuyorum hasta olcam diye ama duramıyorum
ardaada kevserky ilk aylarda çok içmedim açıkçası canım istedikçe haftada bir falan ama 7. Aydan somra saldım artık haftada 3-4 denk geldikçe içtim
kevserky Elifgoktug1 evet bulantıyla iyi geliyo onu farkettim bnde yemeği daha güzel yiyordum kolayla
elfoo kevserky aynı durum bende de var normalde asla içmem asitli ve şekerli diye. Ama kola yerine maden suyu içiyorum o an. Canımın çekme sebebi o asidin içimi ve midemi serinletmesi 🤭
kevserky elfoo ay valla nolcak bilmiyorum inş zarar gelmez. İçtikten sonra dua etmeye başlıyorum ben bişey olmasın diye 🤗 2.buçuk litre falan alma sakın diyorum eşime. Oda cam şişe alıyor tek içimlik bir kaç kere eşimden içtim birde yılbaşında içeyim dedim. Rabbim korusun 🙏🙏
kevserky Canan_bgrck bulantıları benimde var ya geçmiyor Malesef 15 hafta oldu hala devam sabahları daha çok
Canan_bgrck kevserky ben sürekli kusuyorum hicbrsey gitmiyor aşağı çıkıyor hemen sizinde yoğun muydu önceden 10 haftamdayim ben
Rabia04_09 kevserky ay bende yanı durumdayım ki hayatta kolayla aram yoktur amaa bu hamileliğimde resmen böyle asitli asitli içesim var. Bende anca 1 çay bardağı kadar içiyorum ama sıklıkla değil tabii ayda bir kere falan oda evde varsa.
kevserky Canan_bgrck evet bende öyleydim hastaneye gidip serum alıyordum. pik haftası diyorlar biraz daha sık dişini inş 14 e geldim azalıyor inşallah seninde azalır. Tam anlamıyla geçmedi bnmde devam ediyor.
Nursemablk kevserky ben ne yiyeceklerden ne de içeceklerden hiç birinden kendime engel koymadım. Çok şükür bebeğim ve bende gayet iyiyiz 😂 Gaz yapar içme falan diyenler çok oldu ama sakız çiğneyince gaz falan olmuyormuş 🤭🤭😂
kevserky Denizahsen bnde öyl diyorum. Sigarada kullanırdım hamilelik öncesi şimdi nefretim kendisi tiksindim valla 😂