kevserky Arkadaşlar bazılarımız sigaradan müzdarip ama bende çok kola içme isteği var. Hamile olmadan önce aklıma dahi gelmezdi tüketmemde hiç. Niye böyle napmalıyım içsem çok mu zararlı
Yenianneanne kevserky canım bazen ben de istiyorum,bir bardağın dibine azıcık koyuyorum. Nefsim köreliyor bari. O kadarcık birşey yapmaz herhalde🙏🏻
Honeymom17 kevserky benimde 3 4kere icmisligim vardir cok canim cektiginde iciyorum ama hergun degil tabi,cok seviyorum napim🤷♀️
hayalperest2310 kevserky ben canım çektikçe içiyorum zaten bebeğe zararı yok ama mideniz hassassa sizi rahatsız edebilir bende şükür birşey olmadığı için içiyorum
Tugbakk Ben canım çektikçe içiyorum 🙈 çok işe yarıyormuş gibi su katıyorum bide içine eşim öyle izin veriyo😀😀😀
mysweetbabyy hayalperest2310 bebeğe zararı yok cümlesini neye dayanarak söylediniz nasıl bebeğe zararı yok
hayalperest2310 mysweetbabyy ben doktoruma sormuştum günde bir bardak ne sana ne bebeğe zarar verir demişti ki yine de siz bilirsiniz
Yenianneanne kevserky o kadar birşey yapmaz canım,ne kadar az içersen o kadar iyi tabi🌸ama canını da çok çektirme,o da iyi değil. Tadına bak mutlaka❤️
3kuzuAnnesiyim kevserky hic icmem yillardir bu 3. Gebeligim ilk kez canim istio arada yudum yudum nefsimi köreltiorum ama gece ruyamda bile gördum:/
Yenianneanne 3kuzuAnnesiyim ay ben de tatlı yiyemiyorum,rüyamda tepsi tepsi tatlı yediğimi görüyordum🤣Zor cidden😬
Rumeyysaaanur kevserky 30-33 hafta arası günlük 1 litre içiyordum resmen ya o kadar canım istiyordu ki anlatamam
mysweetbabyy hayalperest2310 valla normalde bile kola yetişkinlere dünya zararlı bence doktorunuzu bir sorgulayın bir de her gün 1 bardak demiş şaka gibi hicbisey yapmasa şeker dolu içi 1 bardakta 10 küp şeker var bunun bile bebeğe zararı tartışılmaz
Kayaozge kevserky Valla inanın ben her gün içiyorum içmediğim gün yok her gün bir bardak içiririm muhakkak. Başta bende çok korkuyordum ama içmeye başladım artık çok şükür ki her hangi bi sorunda teşkil etmedi şuana kadar
kevserky Kayaozge soy adlarımız aynı bu arada valla her gün değilde en azında haftada bir iç derim kuşum 😘
hayalperest2310 mysweetbabyy dünya zararlı olan şeyleri sayarsak işin içinden çıkamayız ben memnunum doktorumdan teşekkür ederim 🙏
Denizahsen kevserky bende sizin gibiyim bazen eşime yalvarıyorum al diye nefsimi körelteceğim sadece arada kaçamaklar yapıyorum içiyorum ama hep daha fazlasını istiyorum 😊