Mavidunyamm mylittlebabym ben normal doğumu kiyafetimle yaptım 🤣 yani alt kısmı cikarttirdilar üstüm kaldı devlet hastanesiydi. Ama yürüyüş yapmak istediğim zaman bişey verdiler poposu açık 🤣 onuda direk kıyafetin üstüne giydim altım açık kalmasin diye
Mavidunyamm Mrdnkizi ben devlette doğum yaptım sadece altımı çıkardım üst kıyafetim kaldı canım. Yürüyüş yapacağımı söylediğimde önlük verdiler oda altı kismimi kapatmak içindi. Normal mi olacaksın sezaryen mi
Mavidunyamm Mrdnkizi Bence sen hastane ismini falan yaz orda doğum yapan varsa o bilgi versin. Her hastane aynı değil cunku
Mrdnkizi Mavidunyamm uzun zamandır doğumhane tadilatta , başka hastaneye yönlendiriyorlar o yüzden kimse yok soracak , benim doğum zamanıma açılır diyorlar
ikibaloglanannesi Benimde doğum devlette olacak. Veriyorlar🌺. Ama kapıda bekleyen tanıdığınıza bebek için kıyafet ve kendiniz için pijama verin. Doğumdan sonra istiyorlar giydirmek için🌸. Ama siz ne olur ne olmaz gecelik bulundurun yanınızda o an. Ben öyle yapacağım🌸
EyAs Mervesya evet aynen öyle bende 2. Doğumum da elbise şeklinde gecelik ayarlamıştım onu giycektim bu seferde nasip olmadı cantam yanımda değildi hemen yatis verdiler Allah nasip ederse 3. Ye inşallah
Emomm baby3_ su gibi terletir hemde 😂 doğumhane zaten soğuk. Bide sen hem o saçma şey yüzünden hemde doğumda efor sarfettiğin için terliyorsun. Su gibi oluyorsun. Terlemekten o kadar susamıştım ki ben dudaklarım falan kupkuru olmuş dilim damağıma yapışmıştı resmen. Doğum boyunca su sayıkladım 😂 Doğum bittiği anda deli gibi bir titreme geliyor zaten. Odaya geçtim o kadar üstümü örttüler klima açıldı 1 saat titremem geçmedi. İnanılmaz terletiyor çünkü dandik bir kumaş
baby3_ Emomm kız bende yaptım aynını resmen toto açıkta diye eğil efildim ben 😀 hem sezeryan da giydim hem normalde 🙈 ama soğuktu yani oda ondan galiba incecik zaten. Acaba farklı mı hastanelerin
SutlacimiYedimmiBen Mrdnkizi tek kullanımlık önlük veriyorlar dogum bittikten sonra kendi kiyafetlerini giyebiliyorsun
Emomm Sellmaseellma aşkım zaten normal doğumda çatala çıkınca ta göğüs altına kadar sıyırıyor ebeler onu. Yani çıplak kalıyorsun sayılır. Ne var ne yok meydanda 😂
Mhrbn44_ Mrdnkizi canim benimde dogum yakin devlette olacak dogumda şimdilik normal gözüküyor kontrole gidince ebeye sordum normal dogumda hic birsey vermediklerini soyledi bende boydan bir gecelik aldim o yüzden devlette olacaksa sende alabilirsin elbise tarzi gecelik rahat edersin