Kelebekl Kızlar ben ikinci transferimi başka doktorla yapmak istiyorum. Şuan dondurulmuş embriyomu bu merkezden alıp başka merkeze taşımak istiyorum. Sizce Bi sıkıntı olur mu böyle başka merkeze taşıyıp olan oldu mu hiç.
Htcnn Kelebekl ben taşıdım bir sıkıntı olmuyor taşıya bilirsiniz tüp içersinde veriyorlar bir problem arz etmiyor tüpü devirmemek lazım sadece hastane ne yapmanız gerektigini güzelce anlatıyor
Ozge-Ka Kelebekl biz eşimin dondurulmuş spermlerini taşıdık aynı işlem aslında. Ben çok stres yapmıştım ama o kadar zor olmadı. Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bebegim3444 Kelebekl merhabalar. Embriyo taşıma işlemi yaptırdınız mi acaba. Süreç ne sekilde ilerliyor
Kelebekl Htcnn ay iyi bari teşekkür ederim merkezi değiştirmek istiyorum cünkü ama tedirgin de oldum biraz
Htcnn Kelebekl şehir içiyse degişiceginiz yer kolaylıkla degistire bilirsniz terettüd etmeyin içinize sinen hastane herzaman iyidir rabbim anne olmayı en kısa zamanda nasip etsin insallah
Bebegim3444 Ozge-Ka galiba embriyo taşıma ile surec aynı. Ne gbi işlemler yaptınız. Bir sorun yaşadınız mi
Kelebekl Bebegim3444 henüz yaptırmadım merkez araştırıyoruz birde rahim filmi çektirdim laparoskopi oldum falan biraz dinlenmek istedim
Ozge-Ka Bebegim3444 evet süreç aynı oluyor. Öncelikle taşıyacağınız hastaneden bir tüp tarzı büyük birşey veriyorlar. Diğer hastaneye götürüyorsunuz orda koyuyorlar. Kağıt falan imzalatıyorlar klasik prosedürler. Tüpün üstünde -197 derece gibi birşey yazıyodu hatta içinde 12 saate kadar durabiliyormuş ama biz 1 saat içinde teslim etmiştik. Herhangi bir sorun yaşamadık. Biraz stres yapmıştım ben ama tahmin ettiğimden kolay oldu ☺
Bebegim3444 Ozge-Ka teşekkür ederim. Bende embriyolarımı taşımayı düşünüyorum iste hep acabalar oluyor insanın aklında. Peki taşıdığınız merkez sizden ekstra bir ücret aldı mi
Ozge-Ka Bebegim3444 hayır onun için herhangi bir ücret ödemedik. Embriyolarımız oluştuktan sonra onlar için dondurma ücreti ödedik.
Bebegim3444 Kelebekl nerden taşıma yaptıracaksınız. Benm de bir iki yer var aklımda istanbulda ama daha karar veremedim.