minik_koala_ve_annesi meraklianneadayi23 hic bir yogunbakim almiyo diye biliyorum hatta ozel hastanelerde parasini devletten aliyor
meraklianneadayi23 minik_koala_ve_annesi Araştırdım biraz sanırım dediğiniz gibi yoğun bakımda tedavi sürecinde alınmıyor ücret ama benim gittiğim hastanedeki yoğun bakım doktoru profesör olduğu için 1500 lira alınıyormuş
meraklianneadayi23 SutlacimiYedimmiBen Maşallah tosuncuk bende en az 4 kilo doğmasını istiyorum inşallah sizin kaçıncı haftada oldu doğum
Tugbaysima meraklianneadayi23 bana fazla geliyordu bi de kendime gereksiz kilo yapmasın diye yarım yedim pekmez ceviz birlikte tükettim yeter diye düşündüm yetti de isterseniz bütün yiyebilirsiniz 😇😇
meraklianneadayi23 Boncukannesi26 Ne güzel allahtan fazla doğmuş bence söylenenden daha az doğması kötü
minik_koala_ve_annesi meraklianneadayi23 benimkide proftu canim 35 tane kuvozde bebek vardi herkesten 1500 alsa devletten de aliyor doner sermayedende aliyo sacma olur hangi il
Bernnnaaaa meraklianneadayi23 valla ben pazartesi muayenede 3000 gr dedi doktor baya üzüldüm kilosu az diye 3 gün sonra doğum yaptın 3300 gr doğdu 3 günde 300 gr alamazdı yalnış ölçülüyor bence 😂
meraklianneadayi23 Bernnnaaaa + veya - 300 gram oluyormuş araştırdım 😊 Yanlış ölçüm olabiliyor tabii maşallah bebişede
meraklianneadayi23 Tugbaysima Mantıklı aslında dediğiniz gibi bazen banada fazla geliyor muz yiyemiyorum 😊💕
Halimbey meraklianneadayi23 3 kilo falan bekliyorduk 3.5 kilo doğmuştu hatta çok sevinmiştim doktor minyon bir bebek demişti 55 cm 3.5 kilo doğmuştu boyu kilosu yerindeydi ultrasona göre farklılık gösteriyor
SutlacimiYedimmiBen meraklianneadayi23 40+0da dogurdum genetikte var ilk bebeğimde 35.haftafa 3kiloya yakin dogmustu normal dogurdum
meraklianneadayi23 minik_koala_ve_annesi Valla öyle dediler yani bende anlamadım internettende baktım yeterli bilgi bulamadım Gaziantepteyim
Busra-busraa meraklianneadayi23 4.5 kilo demişti doğuma gittiğim gün ama 3kilo700gr doğmuştu.hatta ağlamıştı ben nasıl doğuruvam bu kadar kilolu bebeği diye ama doğru çıkmadı kilosu
meraklianneadayi23 Busra-busraa Oy maiallah kilolu doğmuş yinede baya fazla söylemiş hakikaten benim sezeryan zaten kilolu doğmasını istiyorum sağlıkla inşallah 💕
teachervera meraklianneadayi23 2 hafta önce kontrol vardı 37 haftalıktım doktorum 3250 dedi eve geldim sancım 90 oldu akşamına acil ameliyata alındım 3250 doğdu
minik_koala_ve_annesi meraklianneadayi23 cok sacma canim baska hastane arastirin bence ozel hastanede almiyorlar yogunbakima