meraklianneadayi23 Kızlar bebeğinize doktor ultrasonda bakıp kaç kilo doğacağını söyledi ve kaç kilo doğdu çok merak ediyorum söylediği kilodamı doğacak diye burada bazıları 500 gram eksik doğdu falan yazmıştı çok aklıma takılıyor bu olay.
Ada-Uras-Asya meraklianneadayi23 kızıma 3.850 dediler sabah bakıldı öğlen sezeryana girdim 3.550 doğdu her zaman yanılma oluyor genellikle fazla çıkıyor ultrason ama normal zaten sağlıklı doğsunlarda.
minnakannesi08 meraklianneadayi23 kızım doğuma girmeden 3.300 dü doğumdan sonra 3.025 doğdu hastaneden çıktığımda 2980 di canım şisi inince
meraklianneadayi23 Aybukedg Ben henüz sormadım doktoruma her seferinde soracaklarımı unutuyorum veya 5-6 tane sorum olduğu için daha fazlasını sormak istemiyorum 🤭 Teşekkür ederim cevabınız için peki oynamasına + - olarakmı dedi yani 300 gram eksikte olabilir 300 gram fazlada olabilir gibimi
Tugbaysima Doğum yapmadan 1 gün önce poliklinikte 3800 dediler yatışım yapıldı doğumdan önce 3500 dediler ama kızım 4200 doğdu ben hiç güvenmiyorum ultrason ölçümlerine
meraklianneadayi23 Tugbaysima Maşallah çok güzel kilolu doğmuş şuan benim bebeğimede 3 kilo dediler daha 1 ay var çok merak ediyorum kaç kilo doğucağını. Siz bebeğin kilo alması için birşey yaptınızmı ne yiyip içtiniz 😊
meraklianneadayi23 Ada-Uras-Asya Aynen öyle sağlıklı doğsunlarda önemli olan o ama kilolu doğan bebek daha kolay tutuluyor o açıdan kilolu doğsun istiyorum 💕
Merveofs Ben 37.haftada kontrole gittim 3100 grdı. Daha sonra 39+3te gittim sormak aklıma gelmedi doktor da söylemedi o an. 39+4te doğum yaptım bebeğim 3050gr doğdu
meraklianneadayi23 Merveofs Merveofs Baya fark var belki son haftalarda gelişimi yavaşlamışta olabilir bazen oluyor gelişim duradabiliyor son haftalarda 💕
meraklianneadayi23 minnakannesi08 Teşekkür ederim cevabınız için anladığım kadarıyla genelde 300 gram fazla gözüküyor sanırım ultrasonda
Tugbaysima meraklianneadayi23 her gün yarım muz yedim ceviz pekmez haşlanmış yumurta bunlarıyedim hep 😍
Sehnazs5 meraklianneadayi23 3.450 dediler 3.760 doğdu hatta normal doğum yaptım bu yüzden yırtılmalarım bile oldu 🫠ultrason kesinlikle yanıltıyor 👍🏽
Mavidunyamm meraklianneadayi23 Doğumdan 1 hafta önce 3100 Gr idi. Doğduğunda 3270 ti. Yani 1 haftada 170 gram almış. Ve bebeğim doğduğundan beri hiç kilo vermedi hani bazı bebeklerin şişliği iner ya benimki zaten zayıf doğdu o yüzden hiç şişliği yoktu
meraklianneadayi23 Mavidunyamm Ne güzel kilo vermemesi 3 kilo üstü iyi ama daha az olunca çok minik oluyor tutmaya kıyamıyor insan
minik_koala_ve_annesi meraklianneadayi23 3 kg ile kuvozden cikti 10 gun kaldi canim her ay 1 kg civari aliyor suan 3 aylik 6800 kgsu
Mavidunyamm meraklianneadayi23 işte benimki de Çok küçüktü bu nasıl 3200 diye şaşırıyorduk biz. Benim bebeğimin kemikleri ağır , görünüşte zayıf ama kucağımıza alınca ağırlığı belli oluyor. Şuan 3 aylık 7200 gram ama görsen 5 kg gibi 🤣
aysbuk2baby meraklianneadayi23 kızımda 3600dü en son kontrolde 3385 doğdu. Şimdi bakalım kaç gelecek, en son 3250ydi pazartesi günü. Ölçümde sapma illa ki oluyor ama.
meraklianneadayi23 aysbuk2baby Teşekkür ederim 300 gram daha zayıf doğuyor sanırım anladığım kadarıyla 💕